După ce a semnat cu Tottenham, Radu Drăgușin și-a făcut un cadou de 10.000 de euro. Românul încasează un salariu de 50.000 de euro pe săptămână

Radu Drăgușin și-a făcut, atât lui, cât și surorii sale, un cadou care l-a costat aproximativ 10.000 de euro.

14 ian. 2024, 11:59
După ce a semnat cu Tottenham, Radu Drăgușin și-a făcut un cadou de 10.000 de euro. Românul încasează un salariu de 50.000 de euro pe săptămână
Radu Drăgușin și-a făcut un cadou de 10.000 de euro

Fotbalistul Radu Drăgușin și-a începlinit visul pe care îl avea încă din copilărie, așa că s-a răsfățat puțin, dar nu a uitat-o nici pe sora lui, care îi este mereu alături. El a visat dintotdeauna să ajungă în Premiere League, lucru care a fist, deja, anunțat oficial ca fiind realizat, de Tottenham.

Drăgușin a devenit star în Italia și la Națională, iar acum a ajuns la una dintre cele mai important echipe din Anglia, la Totthenham. Era visul lui, de mic își dorea să joace în cel mai puternic campionat din lume.

Citește și: Iubita lui Radu Drăgușin, reținută în declarațiile de susținere pentru tânărul fotbalist. A scris un mesaj de două cuvinte, după prezentarea oficială la Tottenham

Fotbalistul s-a răsfățat puțin, pe el și pe sora lui, unul dintre cei mai înfocați suporteri ai fundașului. A mers într-un magazin exclusivist de biijuterii și a făcut cumpărături, fără să se uite la bani.

„L-am cunoscut pe Radu de la Florin Manea, care îmi este foarte vechi prieten. Radu a venit la showroom pentru că voia să vadă niște bijuterii. Cu ocazia mai multor vizite pot spune este că l-am cunoscut bine și este un băiat cu un caracter foarte fain, foarte frumos. Muncitor.

Culmea, este și foarte modest și foarte hotărât să reușească în viață, și uite că se ține de planul său. Mă bucur foarte tare pentru el, pentru familia lui. Sunt niște oameni deosebiți. Am cunoscut-o și pe sora lui! Îi urez mult succes la Tottenham”, a spus pentru Fanatik, Denisa Nechifor.

Citește și: VIDEO Radu Draguşin, prezentat oficial la Tottenham. Fundaşul devine cel mai scump transfer al unui jucător român din istorie

Denisa Nechifor a dezvăluit că Radu Drăgușin și-a cumpărat mai multe bijuterii din showroom-ul ei, în valoare de circa 10.000 de euro.

„Pot spune că și-a ales un colier tenis și o brățară cu diamante. Nu prea poartă el bijuterii, dar ușor așa, un mic accesoriu chiar i se potrivește. Şi-a ales bijuterii foarte finuțe, adică nimic foarte opulent sau mare, din contră, sunt de bun gust, asemănător colegilor săi de la noua echipă și celor din Italia.

Acolo toți se accesorizează cu bijuterii cu diamante, dar din acelea masculine, chiar foarte masculine aș putea spune. Pentru că există și accesorii potrivite bărbaților. Și i-a luat ceva foarte finuț, deosebit, surorii sale”, a mai spus Denisa Nechifor.

Radu Drăgușin este cel mai scump transfer din istoria fotbalului românesc de până acum. Genoa și Tottenham s-au înțeles pentru fundaș, iar valoarea transferului în Premier League este în jurul a 30 de milioane de euro, jucătorul având un salariu stagional de 3 milioane de euro.