Antrenorul vedetelor l-a slăbit 11 kilograme pe Codin Maticiuc. Ce spune Vlad Burghelea despre actor: „El mai vrea să mai iasă într-un club, să mai bea ceva, să mai mănânce ceva care îi place”

Antrenorul vedetelor l-a slăbit 11 kilograme pe Codin Maticiuc. Vlad Burghelea este unul dintre cei mai populari instructori de fitness, lucrând cu mai multe persoane publice din România, precum Delia, Codin Maticiuc, Mihai Rait, Mira, Marisa Paloma și Smiley.

04 dec. 2023, 15:01
Antrenorul vedetelor l-a slăbit 11 kilograme pe Codin Maticiuc. Ce spune Vlad Burghelea despre actor: „El mai vrea să mai iasă într-un club, să mai bea ceva, să mai mănânce ceva care îi place”
Antrenorul vedetelor l-a slăbit 11 kilograme pe Codin Maticiuc

Antrenorul vedetelor l-a slăbit 11 kilograme pe Codin Maticiuc. Înainte să îl întâlnească pe Vlad, actorul avea 78 de kilograme și a reușit în foarte scurt timp să ajungă la 67 de kilograme. Cu toate că slăbise semnificativ, Codin a întrerupt colaborarea cu antrenorul său de fitness, însă, la scurt timp a revenit la sală pentru a da jos, din nou, kilogramele pe care le-a pus la loc.

Citește și: Ce planuri are Codin Maticiuc de sărbători cu familia. Afaceristul îi pregătește parteneri o surpriză de zile mari: „Cumpăr cadouri și fac și dreg și gândesc chestii drăguțe. Eu sunt specialist la asta”

Antrenorul vedetelor l-a slăbit 11 kilograme pe Codin Maticiuc

Lucrez cu câteva persoane publice. Cu Codin lucrez de foarte mult timp. Inițial el a slăbit foarte mult, până la 67 de kilograme. L-am luat de la 78 de kilograme și a ajuns la 67, chiar într-un timp foarte scurt, câteva luni, după care am întrerupt colaborarea cu el, pentru că a fost mai mult plecat pentru mai mult timp. Cred că aproape un an de zile. Bineînțeles că n-a mai aplicat ce l-am învățat și a ajuns, din nou, la 78.

De atunci a revenit și acum își intră ușor, ușor, din nou, în formă. Codin vrea să păstreze cât mai mult din modul lui de viață, în care să mai iasă și într-un club, să mai bea ceva, să mai mănânce ceva care îi place, dar în același timp a adoptat și un stil de viață cât de cât sănătos, în sensul că se mișcă, mănâncă și el niște salate, mănâncă proteină.

Are puțin grijă de chestia asta. E foarte important să găsești un echilibru al tău personal, pentru că eu, care sunt antrenor, îmi permit, ca timp, să fac eforturi mai mari, dar persoanele care au cu totul alt job, lucrează mult și mai au și o familie să nu poată să aloce același timp. Deși pot să fie într-o formă mai bună decât mine, este posibil să nu fie cea mai bună decizie pentru modul lor de viață”, a dezvăluit Vlad Burghelea, potrivit Spectacola.ro.