2012, anul nunţilor mondene. Vezi ce vedete îşi vor lega destinele VIDEO

Anul 2012 este cu siguranţă, anul nunţilor mondene. După Pepe sau Nicoleta Luciu, alte vedete sunt nerăbdătoare să-şi lege destinele de jumătăţile lor. Printre mondenii pentru care vor bate clopotele de nuntă se numără Ovidiu Lipan Ţăndărică, Delia Matache, Dana Rogoz sau Teo Trandafir.

RomaniaTV.net
21 apr. 2012, 07:17
2012, anul nunţilor mondene. Vezi ce vedete îşi vor lega destinele VIDEO

Niciodată nu este prea târziu să iubeşti şi să te căsătoreşti. o demonstrează toboşarul trupei Phoenix. Ovidiu Lipan Ţăndărică se pregăteşte să facă pasul cel mare alături de noua sa iubită, mult mai tânăra Roxana.

La sfârşitul verii, vedetele din showbiz vor încinge ringul de dans şi la nunta Deliei Matache. Cântăreaţa îşi va uni destinele cu iubitul ei Răzvan Munteanu. Delia a fost cerută în căsătorie la începutul anului, iar zilele trecute a primit şi inelul de logodnă, o superbă bijuterie cu diamant galben, care a costat 5.000 de euro.

Şi actriţa Dana Rogoz va face nuntă anul acesta. Vedeta a anunţat pe blogul personal că a fost cerută în căsătorie într-o vacanţă romantică, de Paşte, la Praga.

Nuntă mare va fi şi în familia Cameliei Şucu. Fiica ei cea mică, Cristina, se va căsători în septembrie cu cu tânărul afacerist Vlad Alexandru. Petrecerea de nuntă va fi organizată de sora miresei.

Şi „motorul” trupei Deepcentral, George Emanuel Călin, se însoară. El şi-a invitat deja prietenii la nunta care va avea loc în luna august.

O nuntă surpriză, este cea dintre Teo Trandafir şi iubitul ei Constantin Iosef. cei doi şi-au început relaţia pe facebook, iar în vara acestui an îşi vor uni destinele.

Şi nu în ultimul rând, clopotele de nuntă ar putea suna şi pentru edilul sectorului 5 Marian vanghelie. Oana Niculescu Mizil, iubita lui, a declarat la începutul acestui an că, deşi nu a primit încă inelul de logodnă, este sigură că va deveni soţia lui Vanghelie.