Anul caprei de lemn: Ce previziuni are zodiacul chinezesc pentru 2015

Pe 19 februarie 2015 începe noul an chinezesc, anul Caprei de lemn.

RomaniaTV.net
07 ian. 2015, 14:44
Anul caprei de lemn: Ce previziuni are zodiacul chinezesc pentru 2015

Zodiacul chinezesc are o istorie de peste 3 mii de ani şi se bazează pe fazele lunii, spre deosebire de cel occidental, unde se iau în calcul aşezarea Soarelui, a planetelor şi a stelelor. Zodiacul are un ciclu de 12 ani, iar fiecare an este reprezentat de un animal: şobolan, bivol, tigru, iepure, dragon, şarpe, cal, capră, maimuţă, cocoş, câine şi mistreţ.

Legenda spune că Buddha a chemat toate animalele pentru a sărbători alături de el Anul Nou, însă doar cele 12 de mai sus au venit. Se crede că acestea pot înzestra persoanele născute în anul respectiv cu anumite caracteristici. Însă de data aceasta personalitatea unei persoane este definită şi de luna, ziua şi chiar şi ora naşterii.

Ce sa faci inainte sa incepi o relatie noua

Capra, vedeta acestui an, este paşnică şi blândă… atât de blândă încât dacă apare un conflict preferă să se ascundă o perioadă în loc să izbească adevărul cu coarnele.

Deşi se visează mereu înconjurată de lux, capra nu va face mari eforturi pentru a munci, pentru că aceasta o plictiseşte sau o enervează. Îşi doreşte să trăiască într-o lume plină de lux şi odihnă şi devine foarte posacă când realizează că acest lucru este imposibil.

Însă chiar dacă nu îi face plăcere să muncească, când vine vorba de artă adoră să îşi folosească mâinile, având un suflet de artist.

Citeşte şi Anul Caprei de Lemn – Află ce schimbări majore aduce pentru fiecare zodie

Cei care sunt născuţi în anii 1919, 1931, 1943, 1955, 1967, 1979, 1991, 2003 sunt capre.

2014 a fost anul Calului, un an al schimbărilor pentru toţi. Aceste schimbări vor fi continuate şi consolidate în 2015, indiferent de natura lor, ajungându-se în sfârşit la armonie.

Citeste mai multe despre 2015, anul caprei de lemn pe cosmopolitan.ro.