ANUL NOU 2018: 6 zodii care se gândesc la amor în noaptea de Revelion 2018

În noaptea de Revelion, poziția astrelor va influența elementul semnului zodiacal și unele zodii nu vor rezista impulsului sexual.

30 dec. 2017, 16:45
ANUL NOU 2018: 6 zodii care se gândesc la amor în noaptea de Revelion 2018

În seara de 31 decembrie 2017, Berbecii vor fi irezistibili pentru sexul opus. Se vor grăbi să facă măcar o cucerire înainte de a începe numărătoarea inversă. Însă odată ce vor reuși să prindă pe cineva în mrejele lor, se vor plictisi repede și vor deveni dintr-odată circumspecți.

Taurii nu vor sta deloc pe tușă înainte de a bate orologiul de la miezul nopții. Dar, deși la început vor fi interesați numai de o aventură, după ce vor ajunge în așternut este posibil să se gândească și la viitor, deoarece se vor atașa imediat de noua lor cucerire și vor deveni posesivi, geloși.

La trecerea dintre ani, Capricornii se vor transforma în adevărați vânători care vor cuceri inimile și nu numai, prin energia lor debordantă. Spre marea lor uimire, vor fi mult mai creativi și mai romantici decât de obicei.

Vărsătorii vor fi în căutarea dragostei și a popularității. Vor crede că o frumoasă relație de iubire se poate înfiripa, dar s-ar putea să se înșele, deoarece vor fi doriți numai pentru o noapte de amor. Pentru a nu suferi, se recomandă să trăiască bucuria clipei care li se oferă.

Mai multe, pe huff.ro