ANUL NOU 2020 începe cu o zi de doliu. Incendii devastatoare în noaptea dintre ani VIDEO

A fost val de incendii devastatoare în noaptea de Revelion. O petardă a aprins instalația de gaze a unui bloc din Galați, iar într-o comună din Vaslui o femeie a murit după ce casa i-a fost cuprinsă de flăcări, iar butelia din bucătărie a explodat.

RomaniaTV.net
01 ian. 2020, 07:28
ANUL NOU 2020 începe cu o zi de doliu. Incendii devastatoare în noaptea dintre ani VIDEO

Inconștiența unui petrecăreț a fost foarte aproape de a provoca tragedie la Galați. O petardă aruncată foarte aproape de un bloc a aprins instalația de gaze a imobilului, iar flăcările au depășit doi metri înălțime. Din fericire, incendiul a fost stins înainte ca cineva să fie rănit.

Incendiu devastator și într-o comună din Vaslui. O femeie de 75 de ani a murit după ce locuința i-a luat foc. Soțul ei, de 77 de ani, a reuțit să se salveze înainte ca butelia din bucătărie să explodeze. În incendiu au ars și câinele și pisica familiei. Din primele cercetări se pare că incendiul a izbucnit din cauza jarului care a căzut dintr-o sobă. Intervenția rapidă a pompierilor a făcut ca incendiul să nu se extindă și la celelalte case din apropiere.

În comuna Dărmănești, din județul Bacău o cabană a fost mistuită de flăcări. La momentul izbucnirii incendiului în cabană se aflau cinci persoane care au reușit să iasă înainte ca focul să cuprindă întreg imobilul.