Anul Nou i-a adus din nou împreună. Împăcarea începutului de an în showbizul românesc. „Cel mai bun și frumos cadou de la destin”

Cristina Belciu și Cristian Boureanu nu au mai putut sta despărțiți. Deși în urmă cu mai bine de opt luni au decis să o ia pe drumuri separate, Anul Nou i-a adus din nou împreună.

04 ian. 2023, 16:52
Anul Nou i-a adus din nou împreună. Împăcarea începutului de an în showbizul românesc. „Cel mai bun și frumos cadou de la destin”

Cristina Belciu și Cristian Boureanu nu au mai putut sta despărțiți. Deși în urmă cu mai bine de opt luni au decis să o ia pe drumuri separate, Anul Nou i-a adus din nou împreună.

Cristina Belciu și Cristian Boureanu au format unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz. Însă, acum opt luni, modelul a anunțat că relația cu omul de afaceri s-a încheiat și că vor rămâne amici. Totuși, se pare că în toată această perioadă au stat cu gândul unul la celălalt, iar acum au petrecut și Revelion împreună.

Apropiații celor doi au dezvăluit că cei doi nu pot sta departe unul de altul și că povestea lor de dragoste ar continua. Niciunul nu a confirmat până acum această informație.

Cum s-au cunoscut Cristina Belciu și Cristian Boureanu

Fostul deputat și celebrul model s-au cunoscut în decembrie 2021, în Herăstrău, la o petrecere organizată cu ocazia Zilei Naționale. După o relație de patru luni și jumătate, Cristian Boureanu și Cristina Belciu au decis să se despartă. Cei doi au preferat o relaţie discretă, departe de ochii curioșilor, aşa cum a fost şi ruptura dintre ei.

„Am un respect deosebit pentru Cristi, nu îi pot reproșa nimic, este un bărbat care mi-a arătat că manierele și bunătatea încă există în lumea aceasta.  Am încheiat relația așa cum am și început-o, strângându-ne strâns în brațe, căci doi oameni care se iubesc, în ciuda lipsei de compatibilitate, nu o pot face în altă manieră. Mă gândesc la ce a fost, cu zâmbetul pe buze, cu recunoștință și admirație, fără niciun regret, și cu siguranță această întâlnire nu a fost întâmplătoare, ne-a lăsat cu ceva important!”, a declarat Cristina Belciu după despărțirea de fostul deputat.

Citește și Cum a aflat Cristian Boureanu că Valentina Pelinel îl înşală: „M-am trezit într-o noapte transpirat, plângând şi strigându-i: ‘Te culci cu Cristi Borcea’

La rândul său, Boureanu şi-a declarat admirația pentru fosta parteneră, dar și părerea de rău că lucrurile nu au decurs așa de bine. „Cristina a fost cel mai bun și frumos cadou de la destin, pe care l-am primit în ultima perioadă. O dragoste neașteptată și împărtășită de amândoi, la maximum, care ne-a făcut să trecem peste orice judecăți și prejudecăți și să încercăm să fim împreună. Cristina e matură și educată, cu un suflet excepțional și o inimă enormă, o fată cum nu credeam că o să întâlnesc și pentru care îi mulțumesc lui Dumnezeu că a adus-o în viața mea. O veritabilă lady, cu un suflet de copil. Și care a reușit să-mi schimbe viața în bine mie și, mai ales, paradoxal, fetei mele, Ioana, pe care a reușit să o ajute să-și descopere pasiunea și talentul. Multumesc pentru tot, Cristina!”, a spus el.