Cum a aflat Cristian Boureanu că Valentina Pelinel îl înşală: „M-am trezit într-o noapte transpirat, plângând şi strigându-i: ‘Te culci cu Cristi Borcea'”

Cristian Boureanu şi Valentina Pelinel au fost căsătoriţi timp de şapte ani, din 2007 până în 2014. În 2018, Valentina şi-a refăcut viaţa alături de Cristi Borcea, căruia i-a dăruit trei copii. Relaţia lor este, însă, mult mai veche, chiar din perioada în care fostul fotomodel era soţia lui Boureanu.

10 oct. 2022, 09:02

Drumul cuplului Cristian Boureanu şi Valentina Pelinel s-a despărţit în 2013, dar abia în 2014 au băgat divorţ. Fostul politician nu ar fi aflat de aventura soţiei sale cu Borcea decât abia după despărţire, dar ar fi ţinut ascuns până la divorţ. Au divorţat abia în 2014 pentru că, în tot acest timp, Boureanu a sperat că lucrurile se vor îndrepta în căsnicia lor. Nu a fost, însă, aşa.

Cum a aflat Cristian Boureanu că Valentina Pelinel îl înşală

Invitat în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai„, Boureanu a declarat că femeile fug de el de frică, ca urmare a faptului că multe dintre ele iau decizii cu mintea şi nu cu inima.

Asta nu e o întrebare pentru mine. Eu mi-am dat răspunsul demult. Este frica. Frica pentru care foarte mulţi oameni aleg raţiunea în locul sentimentelor. Nu vreau să insist pentru că aş caracteriza nişte persoane care nu sunt în emisiune. Oameni iau decizii cu mintea, nu cu inima de frică. În 2007, Cristi Borcea nu a venit la nuntă. Era naş la o nuntă alături şi cred că a trimis un mare buchet de flori, dar atât. Sau poate o fi trecut, nu neg, dar era alături.

Eu nu am ştiut niciodată de relaţia Valentinei cu Cristi Borcea. Însă, uitându-mă la viaţa mea, mă iubeşte Dumnezeu.  Eu m-am trezit într-o noapte lac de transpiraţie şi plângând spunând: Te culci cu Cristi Borcea. După care tot eu mi-am cerut scuze, am luat-o în braţe, i-am zis: băi, am visat probabil ceva nasol şi n-am mai ştiut de acest subiect până după ce m-am despărţit de Valentina, în 2013. Am ţinut ascuns o perioadă crezând că poate se repară ceva din partea mea şi abia prin 2014, în februarie cred, am aflat şi am anunţat când am divorţat. Deci cel puţin faţă de Valentina n-am avut niciun sentiment de ură sau de supărare că m-ar fi înşelat până ulterior, iar ulterior eram un om liber, nu mai eram politician, nu mi-a mai păsat„, a declarat fostul politician în emisiunea moderată de Denise Rifai.

@video.clipuri1 #videoclipuri1 #interviu #2022 #fy #cristianboureanu #40deintrebari ♬ original sound – videoclipuri1

Cristian Boureanu, două căsnicii în care a fost înşelat

În 2015, Boureanu a cunoscut-o pe Laura Dincă, o tânără cu 24 de ani mai mică decât el. Relația lor a fost foarte criticată din pricina diferenței de vârstă, însă, părea că nimic nu-i poate împiedica. Toată lumea se aștepta să facă pasul cel mare. În 2018, Boureanu chiar o ceruse de soţie pe Laura. În 2021, însă, s-a rupt şi acest lanţ de iubire.

Citeste si Cristian Boureanu, secretul tinereții: „Beau multă apă. Beau o tărie înainte de masă, dorm 7 ore jumate pe noapte, merg pe jos și fac yoga”

După 6 ani de relație cu Laura, 6 ani și jumătate aproape, am luat decizia să ne despărțim, spre bucuria multora… A fost frumos, s-a terminat, este singura declarație pe care o dau. Să nu se obosească presa să mă sune pentru că nu mai sunt persoană publică și nu dau nici un fel de declarație”, a declarat afaceristul.

Boureanu are la activ două căsători eșuate, una cu Irina Boureanu, cu care are și o fată, și care l-a înșelat pe politician cu nașul de cununie. Cea de-a doua căsnicie a fost cu Valentina Pelinel, până în 2014, cei doi neavând niciun copil împreună.

La rândul ei, Valentina pelinel s-a căsătorit cu Cristi Borcea în 2018 şi au împreună trei copii.

Citeste si Cristian Boureanu dă cărțile pe față. Adevărul despre incidentul violent cu polițiștii. Denise Rifai: ” A fost o răzbunare politică? Cine v-a vrut în spatele gratiilor?”