Anul şcolar începe în prima zi lucrătoare din septembrie. Se dau tichete şcolare de 400 de lei. Proiectul a trecut tacit

Publicat: Miercuri, 27 Noiembrie 2019 11:30 // Actualizat: Miercuri, 27 Noiembrie 2019 11:30 // Sursa: romaniatv.net

Proiectele adoptate tacit de Camera Deputaţilor urmează să intre în dezbaterea Senatului, care este for decizional în cazul acestor acte normative, scrie Agerpres. 

Foto: superbebe.ro

Anul şoclar ar putea începe mai devreme. Mai multe proiecte de lege adoptate tacit se referă la modificarea Legii Educaţiei Naţionale. Proiectul de lege iniţiat de senatorul PSD Liviu Pop care prevede că anul şcolar începe în prima zi lucrătoare a lunii septembrie, a trecut în acest fel de Camera Deputaţilor. 

TICHETE CADOU de Sărbători 2019, veşti bune pentru angajaţi. ce se întâmplă cu voucherele de vacanţă în perioada de Crăciun şi Revelion

Proiectul care prevede posibilitatea cadrelor didactice specializate pentru cultura romani de a accede la posturile de inspectori şcolari, fără îndeplinirea condiţiilor impuse pentru ocuparea acestor categorii de posturi, proiectul de lege iniţiat de 26 deputaţi PNL care se referă la emiterea de către Ministerul Educaţiei Naţionale a unor tichete pentru preşcolarii şi elevii de până în clasa a IV-a, din învăţământul de stat sau privat, pentru plata serviciilor de tipul 'Şcoala după şcoală'.

Tichetele educaţionale sunt în valoare de 0,8 ISR lunar/copil, respectiv 400 lei lunar/copil. Deputaţii au adoptat tacit şi propunerea legislativă care interzice rectorilor şi prorectorilor să aibă funcţii de conducere în partide politice.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
an şcolar an scolar 2019 prima zi de scolaa tichete educationala tichete scolare
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.7789
RON
19 Feb
noapte 4 °
zi 8 °
Ultimele joburi adaugate
24 H