Florin Cîţu: „Ciolacu vrea România în criză. Înscrierile în IMM Invest încep săptămâna viitoare”

Ministrul de Finanțe, Florin Cîțu, anunță că săptămâna viitoare, site-ul IMM INVEST va funcționa. De asemenea, ministrul l-a atacat dur pe preşedintelui PSD, Marcel Ciolacu, acuzându-l că „vrea România în criză”.

RomaniaTV.net
24 apr. 2020, 09:01
Florin Cîţu: „Ciolacu vrea România în criză. Înscrierile în IMM Invest încep săptămâna viitoare”

„Ciolacu vrea România în criza!

Am fost informat de instituțiile abilitate că noua forma a site-ul IMM INVEST, pe care înțeleg că nu o mai poate ataca nimeni, o să fie gata saptamana viitoare.

Având în vedere că:

– timp de o luna de zile toate propunerile mele pentru salvarea economiei au fost atacate public și respinse în parlament de PSD.

– am promis tuturor transparență și profesionalism

Am luat următoarea decizie.

Citeşte şi: Site-ul pentru IMM Invest, abia lansat, a fost atacat. Cîţu: Probabil aceleaşi personaje care aruncă cu noroi în ceea ce face guvernul

Începând de azi la orice program pentru dezvoltarea României pe care îl inițiez și care este aprobat de guvern iar după aceea este contestant și anulat în Parlament de votul PSD, voi prezenta un anunț pe care orice persoana care accesează programul respectiv să-l citească.

Romanii trebuie să știe adevărul!

Că să fie mai clar, site-ul IMM INVEST o să fie lansat săptămâna viitoare si se va deschide cu anunțul din cartolina atașată.

Am fost informat de specialiști că este foarte probabil că site-ul să fie accesat de cel puțin 4 milioane de oameni în prima ora”, a scris Florin Cîţu pe Facebook

Ministrul de Finanţe a anunţat încă de joi seara că Programul IMM Invest va fi reluat în câteva zile şi va veni cu noutatea prin care clienţii pot să cumuleze creditul pentru investiţii cu linia de credit pentru capital de lucru.

Citeşte şi: Florin Cîţu anunţă VESTEA BUNĂ pe care o aşteptau firmele româneşti