Maria Ghiorghiu, ANUNŢ-BOMBĂ despre CORONAVIRUS. Ce se va întâmpla peste trei luni în ROMÂNIA

Maria Ghiorghiu, clarvăzătoarea despre care se spune că a prezis incendiul din "Colectiv" şi tragedia din Apuseni, a comentat şi criza mondială declanşată de coronavirus.

27 feb. 2020, 06:56
Maria Ghiorghiu, ANUNŢ-BOMBĂ despre CORONAVIRUS. Ce se va întâmpla peste trei luni în ROMÂNIA

Maria Gheorghiu a declarat că și-ar dori ca oamenii să nu intre în panică şi a spus că „se lucrează la un tratament” și „prezice” că în maximum trei luni va fi descoperit remediul.

„Am auzit un mesaj, ieri seară. Este vorba de Italia, unde se va descoperi pentru prima dată. Haideţi să credem că se va descoperi ceva bun, poate un medicament. Vreau să spun să nu mai intre oamenii în panică. Se lucrează la un tratament, în trei luni se va descoperi tratamentul. Deja s-au dat câteva medicamente care scurtează evoluţia bolii”, a spus Maria Ghiorghiu.

Maria Ghiorghiu, avertisment dur legat de coronavirus. Cine va fi prima victimă din România. „Incepe cu P şi se termină cu I”

„Nu trebuie ca lumea să intre în panică. Se creează o adevărată isterie care nu duce la nimic bun. În ţara noastră lucrurile sunt sub control. Acesta este un virus ca şi gripa normală. Nu murim de acest virus. Mor oameni care au complicaţii de sănătate, nu o să vedeţi un om sănătos bun care a murit de coronavirus. Informaţiile pe eu le primesc despre coronavirus sunt bune”, a mai spus Maria Gheorghiu.