Maria Ghiorghiu, avertisment dur legat de coronavirus. Cine va fi prima victimă din România. „Incepe cu P şi se termină cu I”

Celebra clarvăzătoare Maria Ghiorgiu a făcut un avertisment dur cu privire la coronavirus pe blogul său personal. Prezicătoare a anunţat că virusul ucigaş va ajunge în România, mai mult decât atât aceasta a oferit detalii despre cine va fi prima victimă.    

RomaniaTV.net
19 feb. 2020, 14:29
Maria Ghiorghiu, avertisment dur legat de coronavirus. Cine va fi prima victimă din România. „Incepe cu P şi se termină cu I”

Pe blogul său personal, Maria Ghiorghiu şi-a anunţat cititorii că, din păcate, coronavirusul va ajunge în România, iar prima victimă va fi un bărbat de 30 de ani. De asemenea, aceasta a menţionat şi faptul că nu vrea să sperie românii, ci trage doar un semnal de alarmă, relatând ceea ce i se arată, cu puterea lui Dumnezeu.

Citeşte şi: Încă un român de pe nava Diamond Princess este infectat cu CORONAVIRUS. Reacţia MAE>

Prieteni dragi, dacă al doilea glas a spus lucrurilor pe nume, eu nu voi putea face aceasta, deoarece aș fi acuzată că induc panică în rândul românilor. Și nu voi face acest lucru. Da, este vorba de un băiat de 30 de ani, dintr-un orășel mic din România care începe cu P și se termină în i. Dacă acest băiat locuiește în acest orășel sau va fi în trecere pe acolo sau numai pentru faptul că s-a născut în acel orășel, noi vom afla din nefericire dragii mei că va fi bolnav de coronavirus, ca să mă exprim ca în mesaj: va fi infectat cu coronavirus. Dacă cineva în domeniu va fi interesat de ceea ce eu am scris aici poate lua legătura cu mine, dar nu voi da detalii prin telefon, deoarece nu pot fi sigura cu cine vorbesc” a scris Maria Ghiorghiu, pe blogul său personal.