Anunț-bombă în lumea muzicii! Adrian Minune și Horia Moculescu pregătesc un duet de excepție: „Va fi unul din momentele de vârf ale galei”

Se anunță una dintre cele mai neașteptate colaborări în lumea muzicală! Horia Moculescu a decis să interpreteze una dintre cele mai cunoscute melodii ale sale alături de Adrian Minune.

21 nov. 2023, 08:47
Anunț-bombă în lumea muzicii! Adrian Minune și Horia Moculescu pregătesc un duet de excepție: „Va fi unul din momentele de vârf ale galei”
Anunț-bombă în lumea muzicii! Adrian Minune și Horia Moculescu pregătesc un duet de excepție: „Va fi unul din momentele de vârf ale galei”

Adrian Minune și Horia Moculescu se vor reuni într-un spectacol ce va avea loc la un renumit institut cultural din București. Evenimentul este programat pentru data de 15 decembrie, iar cei care nu pot participa în persoană vor avea ocazia să îi urmărească pe cei doi artiști în noaptea de Revelion, când spectacolul va fi transmis de către Televiziunea Națională.

Citește și: Care este numele din buletin al lui Adrian Minune. Misterul a fost dezvăluit după zeci de ani chiar de fiica sa, Karmen

Spectacolul în care publicul va avea ocazia să îi vadă pe Horia Moculescu și Adrian Minune cântând împreună va avea loc la Teatrul de Revistă Constantin Tănase, în cadrul primei ediții a „Galei șlagărelor românești”. Prezența cunoscutului manelist în acest eveniment a stârnit diverse reacții, iar Mariana Almășan, gazda spectacolului, a explicat situația.

Din cauza controversei anterioare legate de participarea maneliștilor în instituțiile culturale, Mariana Almășan a clarificat aspectele. Potrivit ei, Adrian Minune nu va aborda genul muzical pentru care este cunoscut, ci se va alătura lui Horia Moculescu pentru a interpreta unul dintre șlagărele românești.

De asemenea, gazda evenimentului a subliniat că manelistul a fost invitat personal de către compozitor, iar organizatorii se așteaptă ca prestația lor să devină punctul central al spectacolului.

„Noi am făcut o selecție de șlagăre, șlagăre! Noi n-am selectat artiști. Am selectat șlagăre pentru că vrem să facem un șir de gale în care să readucem în atenția telespectatorilor TVR marile șlagăre de dragoste ale românilor. Și, în prima tranșă de 10 șlagăre, am selectat, printre altele cântecul de dragoste Salcia, al lui Horia Moculescu.

L-am întrebat pe Horia Moculescu ce artist ar dori să interpreteze cântecul. Horia Moculescu a spus: «Îl voi interpreta personal alături de Adi Minune». A fost decizia compozitorului. Eu l-am mai avut pe Adi Minune invitat într-o emisiune de-ale mele acum câțiva ani. Nu a cântat manele. A cântat muzică clasică, deci clasică, da? A avut un impact extraordinar asupra publicului.

El este un artist desăvârșit, el cântă foarte bine. Asocierea lui cu genul manele, asta e! Oamenii mai cântă și manele. Și artiști pop cunoscuți au cântat la un moment dat și manele. La noi, el cântă muzică ușoară, unul din marile șlagăre. Nu văd niciun impediment. Cred că va fi unul din momentele de vârf ale galei”, a declarat Marina Almășan, potrivit fanatik.ro.

Citește și: Imagini de senzație din vacanța lui Adrian Minune! Cine este femeia alături de care s-a afișat pe litoral