Anunţ de ULTIMĂ ORĂ al comandantului CSA, Cristian Petrea. Ce se întâmplă cu STEAUA ARMATEI

CSA Steaua a ratat obiectivul principal din acest sezon, promovarea în Liga 3, deşi echipa Armatei a beneficiat de cel mai mare biget din Liga 4.

05 iun. 2018, 08:18
Anunţ de ULTIMĂ ORĂ al comandantului CSA, Cristian Petrea. Ce se întâmplă cu STEAUA ARMATEI

CSA Steaua a terminat play-off-ul după Rapid şi au apărut zvonuri legate de renunţarea la proiect. Cristian Petrea, comandantul CSA Steaua, spune că lucrurile vor merge înainte.

„Suntem triști, după rezultatul meciului cu Rapid, pentru ratarea promovării. Dar asta face parte din sport, iar după un eșec oamenii puternici se ridică și merg mai departe. Și noi vom merge mai departe! În niciun caz, proiectul secției de fotbal de la clubul Steaua nu se va opri aici! Am cerut staff-ului tehnic o analiză pentru întregul sezon și vom vedea cum vom proceda”, a anunţat Cristian Petrea.

Helmuth Duckadam a ieşit LA ATAC. Scenariu INCREDIBIL despre înfiinţarea CSA Steaua: „S-a făcut totul doar din acest motiv!”

Pentru Steaua există totuși o variantă să promoveze chiar din această toamnă. Conform ROAF, art. 19.20, „cluburile participante în campionatele naționale Liga 1, Liga 2-a și Liga Elitelor pot formula cerere de înscriere a unei echipe direct în Liga a 3-a”.

„Noi avem echipe la Liga Elitelor și ne vom adresa către FRF pentru obținerea unui loc în Liga a 3-a. Și nu avem de gând să stăm acolo, ci să promovăm! Dar știm că există niște condiții pe care trebuie să le îndeplinim. Ori așa, ori din Liga a 4-a, important e că vom continua”, a precizat Cristian Petrea.

Altfel, directorul tehnic al CSA Steaua, Marius Lăcătuș, a spus: „Acum sunt mai hotărât ca niciodată să continui. Nu voi renunța până când această echipă nu va ajunge în Liga 1! Chiar dacă ar veni o ofertă de la un club din primul eșalon”.