Cătălin Măruţă se retrage din televiziune? Anunţul făcut de prezentator: „M-am gândit să iau o pauză”

Cătălin Măruţă se retrage din televiziune? Este unul dintre cei apreciaţi prezentatori din România şi mulţi se întreabă până când va mai apărea pe sticlă, având în vedere că are şi proiecte online, din care câştigă foarte bine.

28 oct. 2022, 11:31
Cătălin Măruţă se retrage din televiziune? Anunţul făcut de prezentator: „M-am gândit să iau o pauză”
Cătălin Măruţă se retrage din televiziune?

Cătălin Măruţă se retrage din televiziune? Soţul Andrei a dezvăluit că, la un moment dat, și-a dorit să nu se mai afle în fața micilor ecrane, ci să se retragă alături de familie.

Citeşte şi: Tatăl Andrei face declarații despre căsnicia fiicei sale cu Cătălin Măruță: „Ea își trăiește viața, ea știe cel mai bine.”

Cătălin Măruţă se retrage din televiziune?

Simțea că nu petrece prea mult timp alături de cei dragi și a fost la un pas să renunțe. Totuși, a analizat mai bine situația și și-a dat seama că nu poate sta departe de televiziune, pentru că îi place ceea ce face.

Am avut un moment atunci când am vrut să iau o pauză atunci când m-am gândit că aș vrea să stau mai mult cu familia și asta e exact, cred, tot ce contează.

Atunci când tragi linie, timpul petrecut cu cei dragi e mai important decât absolut orice, pentru că cu aia rămâi. Premiile îți dau elan, îți măresc ego-ul, dar cel mai important lucru în viață este familia.”, a declarat Cătălin Măruță, pentru Wowbiz.ro.

Monica Tatoiu şi Cătălin Măruţă nu îşi vorbesc de 10 ani

Mara Bănică a sunat-o pe Monica Tatoiu încercând s-o împace cu Cătălin Măruță, însă n-a avut mare succes. „La mine e o chestie: primești 100%. Eu am încredere în oameni. Mara m-a sunat ieri, imediat după emisiune. Ce i-am spus Marei e următorul lucru: Eu când dau delete, e delete. Eu am în familie oameni cu care nu vorbesc de zeci de ani.

Ca să te cerți trebuie energie, iar energia s-a scumpit. I-am spus Marei, fac interviu cu ea, la mine acasă. O primesc oricând. Sunt prea bătrână să îmi pierd timpul să explic oamenilor unde greșesc. Errare humanum est, perseverare diabolicum (n.r.: traducere din latină: A greși e omenește, a persevera în greșeală e diabolic)”, a declarat Monica Tatoiu pentru Fanatik.ro.