Anunţ de ULTIMĂ ORĂ despre Ionuţ Gologan, românul condamnat la moarte în Malaysia. Reacţia MAE

Publicat: Luni, 12 August 2019 07:53 // Actualizat: Luni, 12 August 2019 07:53 // Sursa: romaniatv.net

Ministrul Afacerilor Externe, Ramona Mănescu, a discutat, vineri, cu ambasadorul agreat al Malaysiei la Bucureşti, Abdullah Zawawi bin Tahir, despre soarta românilor condamnaţi definitiv la moarte pentru trafic de droguri în această ţară.

Ministrul Afacerilor Externe l-a primit vineri pe ambasadorul agreat al Malaysiei la Bucuresti, Abdullah Zawawi bin Tahir, în vederea prezentării copiilor scrisorilor de acreditare.

Cu acest prilej, „ministrul Afacerilor Externe a adresat mulţumiri pentru disponibilitatea autorităţilor malaysiene de a avea un dialog susţinut pe teme de ordin consular, inclusiv cu privire la cetăţenii români condamnaţi definitiv la moarte pentru trafic de droguri în Malaysia. În context, a evidenţiat oportunităţile de cooperare bilaterală în domeniul justiţiei şi afacerilor interne prin finalizarea acordurilor în curs de negociere, solicitând bunele oficii ale diplomatului malaysian în acest sens”, se arată într-un comunicat transmis de MAE.

Veste de ULTIMĂ ORĂ despre Ionuţ Gologan, românul condamnat la moarte în Malaezia. Părinţii au aflat din presă

În cadrul întrevederii, demnitarul român a evocat bunele relaţii româno-malaysiene, evidenţiind dinamica ascendentă a dialogului politic în ultimii trei ani şi cooperarea excelentă la nivelul forurilor internaţionale. Totodată, a subliniat potenţialul de dezvoltare economică a relaţiilor bilaterale, punctând necesitatea substanţializării componentei economice şi investiţionale.

Demnitarul român i-a urat succes ambasadorului agreat al Malaysiei în îndeplinirea mandatului, asigurându-l de întreg sprijinul Ministerului Afacerilor Externe. 

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8433
RON
16 Jul
noapte 17 °
zi 30 °
Ultimele joburi adaugate
24 H