Anunţ de ultimă oră despre Survivor România. Ce se întâmplă cu sezonul 5, este oficial!

Daniel Pavel, prezentatorul show-ului de la Pro TV, a anunțat când vor începe filmările pentru sezonul 5. Acesta va pleca în Republica Dominicană la începutul lunii ianuarie, alături de iubita lui, Ana Maria Pop.

29 aug. 2023, 23:42
Anunţ de ultimă oră despre Survivor România. Ce se întâmplă cu sezonul 5, este oficial!
Anunţ de ultimă oră despre Survivor România. Ce se întâmplă cu sezonul 5, este oficial!

Anunţ de ultimă oră despre Survivor România. Show-ul va reveni pe micile ecrane din ianuarie 2024, iar Daniel Pavel și iubita lui au planuri mari înainte de Survivor România.

„Pentru noi, vara începe în ianuarie, pentru că suntem cu proiectul Survivor, cu sezonul 5. Ne-am putut bucura de câteva zile împreună cu Ana. Am fost plecați, am reușit să conducem o zi și o noapte până în destinația unde am ajuns, dus, 25 de ore întors. Chiar ne-am odihnit (n. red. – cei doi au avut o escapadă în Franța în luna august)”, a spus Daniel Pavel pentru Fanatik.

Citeşte şi: Cutremur în Kanal D! Teo Trandafir dată afară cu tot cu echipa ei. Ce se va întâmpla cu emisiunea ei de acum încolo

Ana Maria Pop se ocupă de imaginea prezentatorului TV, însă i-ar plăcea să lucreze în televiziune: „M-am gândit mai de mult să intru în televiziune când am făcut actoria. Pe lângă asta, profesia mea de bază e cea de avocat. Cu asta mă ocup, pe lângă managementul și o parte din PR-ul lui Daniel. Mi-ar plăcea, dacă ar veni o propunere, aș evalua-o. Mi-ar plăcea să prezint ceva ce nu e într-un studio, probabil un reality-show, dar nu în stilul Survivor, ceva mai feminin, mai pe emoție, pe lifestyle. Nu că la Survivor n-ar fi emoție”.

Citeşte şi: Suma imensă câştigată de Delia. Este artista care a făcut cei mai mulţi bani din muzică

Daniel Pavel a dezvăluit că pregătește o surpriză alături de iubita lui: „O să avem și noi, apropo de grilă, o să analizăm o serie de proiecte. Să vedem. Sunt în proiectare. Urmează să facem împreună niște lucruri, până la plecarea la Survivor. Noi doi, dar și împreună cu colegii de la Pro TV”.