Suma imensă câştigată de Delia. Este artista care a făcut cei mai mulţi bani din muzică

Delia Matache este una dintre cele mai cunoscute artiste din Românie, iar succesul pe care îl are în muzică îi aduce și sume uriașe de bani în conturi.

29 aug. 2023, 22:47
Suma imensă câştigată de Delia. Este artista care a făcut cei mai mulţi bani din muzică
Suma imensă câştigată de Delia. Este artista care a făcut cei mai mulţi bani din muzică

Suma imensă câştigată de Delia. Artista are săli pline la concerte şi milioane de vizualizări pe YouTube, astfel că încasările sunt pe măsură. Conform datelor financiare consultate de Fanatik, Delia este implicată în trei companii legate de muzică, Roka Records, Stardelsound și Deliaevent. Rezultatele financiare publicate pentru ultimul an fiscal sunt impresionante: cifra de afaceri totală depășește lejer 9,6 milioane de lei, adică în jur de două milioane de euro, iar prfitul este de 5,26 milioane de lei, adică mult peste un milion de euro!

Citeşte şi: Gina Pistol a fost înşelată de două ori. Ce decizie a luat soţia lui Smiley: „Mă deranjează să ştiu că are aventuri”

Delia a reușit, astfel, să îi întreacă de la mare distanță pe Smiley, Dan Bittman şi Dorian Popa, ba chiar a reușit să obțină profit mult mai mare decât firme consacrate în organizarea de spectacole.

Citeşte şi: Dezvăluiri dureroase despre lupta cu boala dusă de Rona Hartner. „Numai Dumnezeu putea să facă asta!”

Mai mult, Delia se ocupă și de televiziune, fiind implicată alături de soțul ei și în alte companii, având profituri frumoase și din terasa pe care o are în Centrul Vechi al Capitalei. Mai exact, conform datelor publicate de Ministerul Finanțelor, Delia și soțul ei au obținut un profit de peste 1,2 milioane de lei din barul din centrul Bucureștiului, adică bine peste 250.000 de euro.