Cutremur în Kanal D! Teo Trandafir dată afară cu tot cu echipa ei. Ce se va întâmpla cu emisiunea ei de acum încolo

Scandal mare în Kanal D! Teo Trandafir și echipa ei și-au luat la revedere de la postul turcesc. Ce se va întâmpla pe viitor cu emblematica emisiune.

29 aug. 2023, 23:35
Cutremur în Kanal D! Teo Trandafir dată afară cu tot cu echipa ei. Ce se va întâmpla cu emisiunea ei de acum încolo
Cutremur în Kanal D! Teo Trandafir dată afară cu tot cu echipa ei. Ce se va întâmpla cu emisiunea ei de acum încolo

UPDATE

: Deși inițial reprezentanții postului nu au vrut să comenteze această situație, ulterior au emis o declarație în urma publicării unui articol. Aceștia au menționat că emisiunea „Teo Show” este într-o pauză și că au planuri pentru o abordare proaspătă și inovatoare, care să surprindă plăcut publicul. Au subliniat că Teo Trandafir rămâne o personalitate importantă pe Kanal D.

Ce se întâmplă cu emisiunea lui Teo Trandafir de la Kanal D. Aceasta este una dintre cele mai populare emisiuni de televiziune și de-a lungul anilor a reușit să adune o serie de invitați remarcabili, povești de viață impresionante și, de asemenea, a contribuit la lansarea unor artiști în industria muzicală românească. Cu toate acestea, emisiunea emblematică de pe canalul turcesc Kanal D a avut o soartă neașteptată, deoarece atât prezentatoarea TV iubită de sute de mii de telespectatori, Teo Trandafir, cât și întreaga echipă care lucra la acest proiect media, au fost concediați.

Citește și: Cei patru infractori care cereau bani în numele Andreei Marin și a lui Teo Trandafir și-au primit sentința. Prejudiciul se ridică la 35.000 de euro

O schimbare semnificativă a avut loc în peisajul uneia dintre cele mai populare televiziuni din România, întrucât un proiect foarte apreciat de mulți români și-a încheiat parcursul. Este vorba despre emisiunea „Teo Show”, un program de televiziune difuzat pe Kanal D. Conducerea canalului a luat decizia recentă de a concedia întreaga echipă care lucra la acest proiect, inclusiv prezentatoarea TV Teo Trandafir. Potrivit surselor de la CANCAN.RO, această decizie a fost luată la nivel înalt și a generat o perioadă tumultoasă.

Prezentatoarea Teo Trandafir a suferit o lovitura puternică la sfârșitul lunii august 2023. Atât ea, cât și echipa cu care colabora pentru emisiunea „Teo Show”, au fost concediați. Decizia a venit din partea conducerii superioare și, conform informațiilor a provocat un adevărat tumult. Motivul acestei măsuri este relativ simplu: în mod normal, atunci când un proiect ajunge la final sau este întrerupt, echipa este redistribuită către alte proiecte ale stației TV.

Însă în acest caz, lucrurile nu s-au desfășurat conform acestui model pentru Teo Trandafir și echipa sa. Li s-a comunicat că nu există alte proiecte disponibile pentru ei, ceea ce a dus la concedierea celor care au lucrat alături de prezentatoarea TV. Emisiunea „Teo Show” a fost difuzată încă din 2013.

Se pare însă că emisiunea „Teo Show”, difuzată anterior în mai multe zile ale săptămânii, a fost în atenția conducerii de ceva vreme. În iulie 2023, emisiunea prezentată de Teo Trandafir a fost mutată într-un alt slot orar. Inițial, emisiunea era difuzată de 5 ori pe săptămână, dar mai apoi a fost redusă la două apariții pe săptămână, în special în zilele de luni și marți, la orele 23:00. Această mutare nu a avut rezultatele scontate, deoarece audiența a scăzut. Astfel, emisiunea prezentată de Teo Trandafir a devenit cunoscută ca un „late night show”. Din păcate, a avut în cele din urmă un sfârșit nefericit.

„Începând de luni, 17 iulie, emisiunea Teo Show va fi difuzată în fiecare luni și marți, de la ora 23:00, la Kanal D. Cu o echipă dedicată și entuziastă, la cârma acesteia fiind inegalabila Teo Trandafir, Teo Show aduce în prim-plan subiecte dintre cele mai interesante pentru publicul larg. Începând de săptămâna viitoare, serile de luni și marți vor fi deosebite prin aducerea în fața telespectatorilor a celor mai captivante subiecte, imediat după încheierea serialului turcesc de succes al momentului, Melek”, anunțau reprezentanții postului Kanal D.

De altfel, nu este prima mutare pe care emisiunea a suferit-o în grila TV a postului Kanal D. A mai fost mutată și anul trecut, în toamnă, de la ora 10:00, în cursul weekendului.

Citește și: Teo Trandafir a împlinit 55 de ani. Desertul pe care vedeta nu îl refuză de ziua ei: „Le prefer pe cele cumpărate”