Anunț de ultima oră pentru clienții Hidroelectrica. Modificările vor fi operate în facturi din februarie

Conducerea companiei Hidroelectrica a anunțat că va opera mici modificări la facturile pe care urmează să le emită în perioada următoare.

12 feb. 2023, 08:49
Anunț de ultima oră pentru clienții Hidroelectrica. Modificările vor fi operate în facturi din februarie

Peste jumătate de milion de români, clienți Hidroelectrica, vor fi vizați de modificările pe care furnizorul de energie le va opera la facturile următoare. Din februarie, pe facturile emise de Hidroelectrica vor fi trecute coduri noi pentru locurile de consum.

De asemenea, clienții pot trimite indexul în perioada 22.02.2023-26.02.2023.

Stimaţi clienţi,

Vă anunţăm că pentru luna februarie 2023, perioada în care se preiau autocitirile este 22.02.2023-26.02.2023.

Citește și: Sute de mii de români nu au mai primit factura la curent de peste 6 luni. Hidroelectrica anunță că primele facturi vor fi emise în februarie

Dorim să vă aducem totodată la cunoştinţă că, odată cu implementarea noului soft de facturare, au fost actualizate codurile locurilor de consum, acestea urmând a se regăsi înscrise pe facturile viitoare.

Pentru a facilita această tranziţie, în următoarele luni puteţi transmite indexul autocitit folosind oricare din cele două coduri (cel vechi sau cel nou).

Vă mulţumim pentru înţelegere!”, a transmis compania celor aproximativ 500.000 de clienți.

Conducerea Hidroelectrica a anunțat recent că, după emiterea facuturilor restante, va accepta eșalonarea plăților, dar pe o perioadă de maximum șase luni.

Totodată, clientul vulnerabil are dreptul să beneficieze de eşalonarea la plată a facturii curente, fără penalităţi, la cerere, pe o perioadă de minimum 3 luni sau convenită de părţi.