Anunţ dureros despre Mioara Roman. Fiica sa este devastată: „Toţi ajungem să trăim asta într-o zi!”

Mioara Roman se confruntă cu mari probleme de sănătate, motiv pentru care a ajuns din nou pe mâna medicilor. Din păcate, veştile venite de la fiica sa nu sunt tocmai bune.

06 apr. 2023, 11:40
Anunţ dureros despre Mioara Roman. Fiica sa este devastată: „Toţi ajungem să trăim asta într-o zi!”
Anunţ dureros despre Mioara Roman. Fiica sa este devastată: "Toţi ajungem să trăim asta într-o zi!"

Anunţ dureros despre Mioara Roman. După ultima internare a mamei sale, Oana Roman și-a anunțat fanii că în urma fiecărei vizite la spital pleacă extrem de descurajată și pesimistă.

„Tocmai m-am întors de la mama. E stabilă, dar foarte fragilă. De fiecare dată când mă duc și o văd pe patul de spital, când plec de acolo mi-e rău fizic, pur și simplu.Cei care trec prin asta și sunt mulți, toți ajungem să trăim asta într-o zi, știu ce înseamnă. Dacă aveți părinți în putere, tineri, sănătoși, să vă bucurați de ei pentru că o să vină ziua în care o să vreți să dați timpul înapoi și nu o să puteți”, a scris Oana Roman pe Instagram.

Citeşte şi: Oana Roman răbufnește în scandalul cu sora ei. Neagă faptul că mama lor a fost diagnoticată cu Alzheimer: „Pot dovedi cu acte”

Acum câteva zile, Oana Roman îi anunța pe urmăritori că va fi absentă din mediul online, trebuind să fie alături de mama ei. Mioara Roman a suferit o scădere de tensiune, astfel că a fost nevoită să ajungă de urgență la spital. Medicii au stabilizat-o, însă au decis că trebuie să rămână câteva zile sub stricta lor supraveghere.

Citeşte şi: Oana Roman, noi dezvăluiri despre despărțirea de Marius Elisei: „Îmi doream să se întâmple de mult”

Totuşi, Oana Roman a decis să petreacă puțin timp de relaxare în preajma prietenelor. „M-am mobilizat să ies la party deși am fost destul de dărâmată după masă, dar îmi face bine să ma văd cu fetele și să mai schimb un pic gândurile”, a mărturisit Oana Roman.