Oana Roman, noi dezvăluiri despre despărțirea de Marius Elisei: „Îmi doream să se întâmple de mult”

Oana Roman, noi dezvăluiri despre despărțirea de Marius Elisei. Se pare că cei doi și-au spus adio definitiv și nu doar atât. A urmat o serie de jigniri și acuzații, unul la adresa celuilalt. În acest moment, păstrează legătura pentru Izabela și atât.

03 mart. 2023, 09:52
Oana Roman, noi dezvăluiri despre despărțirea de Marius Elisei: „Îmi doream să se întâmple de mult”
Oana Roman, noi dezvăluiri despre despărțirea de Marius Elisei

Oana Roman, noi dezvăluiri despre despărțirea de Marius Elisei. Vedeta l-a acuzat pe fostul soț de mai multe lucruri, printre care și iresponsabilitate față de fiica lor. Cei doi nu se mai înțelegeau de ceva vreme și era doar un pas până la i despărțire definitivă.

Citește și: Oana Roman, blestemată de Marius Elisei? Mesajul alarmant postat de vedetă pe Internet

Oana Roman, noi dezvăluiri despre despărțirea de Marius Elisei

Îmi doream să se întâmple de mult, venirea puilor a adăugat un stres. Eu nu mi-am dorit ca Luna să facă pui, normal era responsabilitatea lui, nu și-a dus-o până la capăt. Situația trebuia să se întâmple de mult. Ideea este că nu vreau să intru prea mult în detalii.

Am făcut și o declarație pe Instagram unde am zis că e gata, dacă se consideră că am exagerat, îmi cer scuze, hai să punem punct, să nu ne mai acuzăm. El a ieșit în public și a zis niște cuvinte urâte. Eu am încercat să mă abțin, mulți prieteni m-au întrebat cum m-am abținut. Au fost niște jigniri urâte”, a spus Oana Roman la Antena Stars.

Chiar dacă este de părere că fostul soț a greșit foarte mult, Oana Roman este dispusă să ierte, pentru ca fiica lor, Izabela să aibă o relație bună cu ei. ”A fi mamă este un dar de la Dumnezeu. Eu cred că a spus lucrurile alea de nervi și cred că îi pare rău, dar niciodată nu-și va cere scuze. Eu sunt cum o fi, lăsăm așa.

Trebuie ca Iza să fie protejată, punct. Trebuie ca ea să aibă o relație bună cu el, să se vadă, să iasă cu el, să petreacă timp. Ea a crescut lângă noi, amândoi și în continuare trebuie să se întâmple la fel. Eu sunt dispusă să las de la mine foarte mult, ca acest copil să fie echilibrat”, a mai declarat fiica lui Petre Roman.