Anunţ HALUCINANT al preşedintelui Stelei. Dacă ne CALIFICĂM în grupe ar putea să mai PLECE jucători

STEAUA s-a calificat în play-off-ul Ligii Campionilor, după 2-1 cu Aktobe, în manşa secundă din turul trei preliminar, iar vineri îşi va afla următorul adversar. Preşedintele Stelei, Valeriu Argăseală, spune că va merge la tragerea la sorţi fără a avea vreo preferinţă cu privire la următorul adversar.

06 aug. 2014, 20:01
Anunţ HALUCINANT al preşedintelui Stelei. Dacă ne CALIFICĂM în grupe ar putea să mai PLECE jucători

Legia Varşovia, Slovan Bratislava sau suedezii de la Malmo se numără printre potenţialii adversari ai Stelei în play-off-ul Ligii Campionilor, ultimul tur înaintea fazei grupelor. Steaua a trecut până acum de două tururi preliminare, iar preşedintele grupării roş-albastre, Valeriu Argăseală, a vorbit despre posibile achiziţii, dar şi de plecări, în viitorul apropiat.

„Eram convins că o să câştigăm, eram convins că ne vom califica. Evident că am fost mai buni, că meritam victoria şi calificarea, dar vedeţi cu câte emoţii şi cu câtă trudă se obţin aceste lucruri. O să merg la tragerea la sorţi fără niciun fel de preferinţe. Chiar nu am nicio preferinţă. 

Echipa îşi revine, Luchin o să intre duminică, cu Clujul, vom vedea şi cu Hamza, suntem în negocieri. Mai avem şi alte ţinte, dar vom vedea. După ce ne vom califica, ar putea să mai plece jucători„, a declarat Valeriu Argăseală, la Sport.ro.

Citeşte şi STEAUA – AKTOBE 2-1. Steaua s-a calificat în play-off-ul Ligii Campionilor