Anunţ important făcut de Călin Popescu Tăriceanu în legătură cu coaliţia de guvernare PSD-ALDE

Călin Popescu Tăriceanu a declarat la România TV că actuala coaliţie de guvernare PSD-ALDE ar putea suferi modificări, în sensul că UDMR s-ar putea alătura acestei alianţe. 

RomaniaTV.net
07 mart. 2017, 19:01
Anunţ important făcut de Călin Popescu Tăriceanu în legătură cu coaliţia de guvernare PSD-ALDE

Preşedintele Senatului a spus că prezenţa UDMR la guvernare ar putea fi utilă, dar că în acest moment nu există însă nicio discuţie concretă:

PNL e unul dintre aplaudacii pentru sistemul de forţă. Cred că prezenţa UDMR la guvernare ar fi utilă. Nu sunt negocieri cu UDMR pentru a intra la guvernare. Nu există nicio discuţie concretă în acest sens„, a declarat Tăriceanu.

Călin Popescu Tăriceanu a mai vorbit la România TV şi despre procesul lui Klaus Iohannis în urma căruia preşedintele a pierdut una dintre casele din Sibiu:

Mă aşteptam ca după deciziile CCR să iasă preşedintele să spună ceva. Tăcere. El închide însă ochii pentru că este cu musca pe căciulă. Nu a fost condamnat recent pentru declaraţii false în privinţa casei de la Sibiu? Când faci declaraţii false şi încasezi bani necuveniţi primeşti premiu? Văd că suntem în regulă. Discutăm de alţi corupţi, dar domnul preşedinte nu are probleme. Iohannis e penal cu acte în regulă„, a declarat Tăriceanu. 

Acuzaţiile lui Tăriceanu la adresa preşedintelui Iohannis nu s-au oprit însă aici. Acesta îl acuză că vrea să răstoarne actuala majoritate şi Guvernul:

Preşedintele face exact ceea ce spune. Nu digeră înfrângerea din alegeri şi încearcă să răstoarne actuala majoritate şi guvernul. Orice prilej va fi folosit în acest sens. Mă aştept la orice. Sistemul şi-a dovedit eficienţa recent. Cum să susţii o instituţie represivă. În ce ţară se mai întâmplă aşa ceva. La noi a fost o manifestaţie de susţinere a DNA„, a conchis Călin Popescu Tăriceanu.