Anunţ important pentru toţi posesorii de Revolut. Care sunt comisioanele ascunse

Din ce în ce mai mulți români își fac un card Revolut. Ei îl aleg pentru că plățile se fac foarte rapid și ușor, dar uită că sunt şi cheltuieli.
Filip Stan
09 oct. 2023, 12:25
Anunţ important pentru toţi posesorii de Revolut. Care sunt comisioanele ascunse

Revolut a strâns peste 30 de milioane de utilizatori la nivel global, având o medie de aproximativ un milion de clienți noi în fiecare lună. Suntem siguri că măcar un prieten de-ai tăi deține un card Revolut dacă nu cumva chiar și tu ești un client al acestei platforme și cu siguranță îl folosești și te bucuri de beneficiile pe care acesta le oferă. Revolut a devenit unul dintre cei mai importanți jucători din industria financiară și a adus o schimbare semnificativă în acest domeniu, oferind o alternativă modernă și accesibilă la băncile tradiționale.

Cu o gamă largă de funcționalități, Revolut este în momentul de față o opțiune atractivă pentru cei care doresc să-și gestioneze finanțele într-un mod cât mai eficient și cât mai convenabil. Cu toate acestea, utilizatorii acestei aplicații trebuie să cunoască potențialele riscuri și limitări asociate acestei platforme și să ia cele mai bune și mai informate decizii în ceea ce privește utilizarea acesteia. Există însă şi costuri ascunse la Revolut.

Spre exemplu, poți primi bani pe Revolut chiar și de la persoane care își țin banii la alte bănci. Și acest lucru nu presupune comision interbancar. Iar plata este instantanee  Totuși, există alte comisioane pe care metoda de plată cu o faimă crescândă le presupune.

Ce bani în plus solicită Revolut

În general, firma își face banii din abonamentele clienților. Acestea sunt de trei tipuri: Plus, cu 14,99/lună, Premium, cu 24,99/lună și Metal. Costurile celui din urmă se ridică la 54,99 lei/lună.

Totuși, mai sunt câteva costuri de care să ții seama. În primul rând, atunci când ceri emiterea unui card fizic, va trebui să suporți costurile de livrare. Un alt aspect important este că înlocuirea cardului, în cazul în care îl pierzi pe primul, va duce la cheltuieli de 25 de lei.

Comisioanele Revolut la care românii trebuie să fie atenţi. Limită maximă pentru retragerile cash

Există opţiunea de a-ți personaliza cardul. Dar dacă faci acest lucru, se vor percepe câteva taxe suplimentare.

Un alt aspect pe care trebuie să îl ai în vedere este acela că limitele de retragere ale Revolutului înainte de perceperea comisionului sunt mai mici. Mai precis, nu poți să scoți mai mult de 800 de lei într-o lună de la bancomat. În afara limitei de valoare, nu poți nici să faci mai mult de cinci astfel de tranzacții într-o singură lună. Dacă depășești limita, se va aplica un comision de 2%.

Studiu Revolut. Cât trebuie să economisească o familie cu doi copii pentru a-i trimite la şcoală în 2023

Majoritatea instituțiilor bancare și metodelor de plată impun un comision dacă faci tranzacții la ATM-ul altei bănci decât cea la care ai cont.

De asemenea, transferul interbancar va duce și el la un mic comision de obicei. De asemenea, este frecventă taxarea în schimbul unei tranzacții mai rapide.

Avertisment pentru 3 milioane de români. Conturile Revolut sunt poprite, val uriaş de cereri UPDATE

Utilizatorii Revolut își pot crea un cont gratuit în doar câteva minute, iar apoi pot încărca bani pe noul lor cont Revolut dintr-un cont bancar pe care îl au la o altă bancă. Odată ce există fonduri disponibile, utilizatorii pot solicita un card fizic sau pot folosi serviciile direct din aplicație. Ca să îți faci un card Revolut va trebui mai întâi să îți deschizi un cont pe platforma financiară digitală, care este gratuit și care îți va permite să accesezi toate serviciile oferite de Revolut și să îți gestionezi banii online, aflăm de pe site-ul oficial Revolut. Deschiderea unui cont Revolut este foarte ușoară și rapidă și tot ceea ce ai nevoie este un smartphone și o conexiune stabilă la internet. În cele ce urmează îți spunem, pas cu pas, ce trebuie să faci pentru a putea să-ți faci card Revolut.

Spynews
Mama Mădălinei Cojocari, fetița dispărută în Carolina de Nord, și-a recunoscut faptele! Femeia a pledat vinovată. Bunica ei a trecut la acuzații dure
Bzi.ro
Carmen Harra a spus adevărul despre împăcarea dintre Anamaria Prodan și Laurenţiu Reghecampf! „Amândoi s-au blocat!”
Fanatik.ro
Ce trebuie să faci dacă vrei să-ți crească roșiile mari și gustoase. Acesta e metoda corectă de îngrijire, recomandată de grădinarii cu experiență
Capital.ro
Legea pe care o așteaptă TOATĂ ROMÂNIA. E la un pas de marele vot din Parlament
Playtech.ro
Ruby, ţinută de INFARCT la TV! S-a văzut tot, dar nu i-a păsat. Telespectatorii s-au lipit de televizoare
DailyBusiness
Anunțul momentul pentru badantele care au lucrat în Italia! Cum pot ieși mai repede la pensie
Adevarul
Vârsta de pensionare se va modifica la fiecare 3 ani. Cum pot ieși femeile mai devreme la pensie
Spynews
Tzancă Uraganu, înțepătură la adresa lui Bogdan de la Ploiești? „Pentru cele mai frumoase foste...”. Cum îi face manelistul „reclamă” colegului de breaslă
Spynews
Unde are loc priveghiul Ionelei și al lui George, doi dintre tinerii morți în accidentul din Vaslui! Decizia neașteptată pe care a luat-o familia: ”Au fost aduși...”
Evz.ro
Tavi Colen și Alin Oprea, scandal fără sfârșit. Vorbe grele aruncate de cei doi
Impact.ro
Te CRUCEȘTI! Cum arată divele din showbiz FĂRĂ MACHIAJ! Unele sunt HORROR
Prosport.ro
FOTO. Cea mai bogată româncă are o avere de peste 800.000.000 de euro și arată impecabil la 66 de ani
wowbiz.ro
Mădălin Ionescu, în doliu! Prezentatorul TV a dat vestea cumplită printre lacrimi: „S-a stins. Am trăit cu o durere imensă ultimele lui clipe”
Cancan.ro
Nu e o glumă! Stațiunea din România unde o noapte de cazare costă doar 35 de lei
Playsport.ro
INCREDIBIL! Mădălina Ghenea a pozat ca NICIODATĂ, iar imaginile au scăpat pe net! Cum apare
kanald.ro
Cât costă o porție de mici în piața Obor. Nimeni nu se aștepta la un asemenea preț
Capital.ro
O NOUĂ REGULĂ a fost decisă în România. Intră în vigoare de la 1 IULIE
StirileBZI
Se anunță tarife mai mici vara aceasta la biletele de avion! Despre ce destinații este vorba
Prosport.ro
FOTO. I-a luat actriței din filmele pentru adulți un inel de logodnă de 1.000.000 de dolari și la câteva zile s-a despărțit de ea!
stirilekanald.ro
Breaking news despre Florin Piersic!
substantial.ro
„Tragedie pe două roți în Vaslui: Tânăra Ionela, aflată la pragul căsătoriei, și-a anunțat destinul în ultimul ei mesaj online – ‘Viața este o călătorie frumoas
MediaFlux
DOCUMENTUL pentru RECALCULAREA PENSIEI! Trebuie COMPLETAT OBLIGATORIU
Shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'