Anunţ înfiorător al specialistului care a prezis seismul din Turcia. „Un cutremur mare, de 7-8 pe Richter, la sfârşitul săptămânii!” VIDEO

Frank Hoogerbeets, cercetătorul olandez care a prezis cutremurul din Turcia cu doar trei zile înainte să ca acesta să se producă, susţine că un nou seism puternic se va produce în zilele următoare.

28 feb. 2023, 16:30
Anunţ înfiorător al specialistului care a prezis seismul din Turcia. „Un cutremur mare, de 7-8 pe Richter, la sfârşitul săptămânii!” VIDEO
Anunţ înfiorător al specialistului care a prezis seismul din Turcia

Anunţ înfiorător al specialistului care a prezis seismul din Turcia. „O convergență a geometriei planetare critice în jurul datei de 2 și 5 martie poate duce la o activitate seismică mare până la foarte mare, posibil chiar și un cutremur de mare forță în jurul 3-4 martie și / sau 6-7 martie”, susţine Frank Hoogerbeets.

Citeşte şi: „Noul Nostradamus”, dezvăluiri şocante: Care ar fi cu adevărat cauza cutremurelor din Balcani

Specialistul olandez crede că noul cutremur va fi de 7 sau 8 pe scara Ricther: „Din nou, am putea asista la un eveniment seismic major spre mare ca rezultat.  Ar putea fi de magnitudine medie 7, dar și mult peste magnitudinea 8. Nu exagerez aici, nu încerc să creez teamă. Acesta este un avertisment, deoarece geometria planetară critică pe care o vedem aici este cunoscută pentru a provoca evenimente seismice majore sau mari. Și nu ar trebui să îl subestimăm”.

Frank Hoogerbeets a prezentat şi variantele a ceea ce va urma. „Acum s-ar putea să nu fie doar un singur eveniment seismic mare, ar putea fi mai multe evenimente seismice cu mult peste magnitudinea 6 în această primă săptămână din martie. Și de fapt, am putea avea de-a face cu două scenarii aici. Fie vom avea cel mai mare eveniment seismic în jurul datei de 3 sau 4, imediat după geometria planetară critică din data de 2. Sau apoi poate și o creștere seismică după data de 5, care va fi în jurul datei de 6, 7, la momentul lunii pline. Sau am putea vedea o creștere seismică suplimentară în jurul datei de 3, 4 și apoi cel mai mare seismic eveniment în urma geometriei planetare pe 5 și va fi în jurul datei de 6, 7 cu luna plină. Dar prima săptămână din martie va fi critică, extrem de critică. Din nou, am putea asista la un eveniment seismic cu o magnitudine mult peste 7, poate chiar peste 8 grade”, a mai spus Frank Hoogerbeets.

Citeşte şi: Mesaj alarmant pentru România al specialistului care a prezis cutremurul din Turcia. „Ne aflăm în fereastră pentru următorul”

Contrar afirmaţiilor făcute de cercetătorul olandez, mai mulți experți sunt de părere că data cutremurelor nu poate fi prezisă, deși acestea pot fi localizate pe baza istoriei zonelor și a amplasării lor pe plăcile de activitate seismică din întreaga lume. De asemenea, teoriile lui Frank Hoogerbeets au fost contestate de oameni de știință, care nu sunt de părere că mișcarea și poziția planetelor sunt legate de activitatea seismică.