Anunț mare pentru Rapid. Afaceristul Dan Șucu, noul investitor al clubului din Giulești. Patronul Mobexpert vrea titlul Ligii 1

Veste mare pentru suporterii Rapidului.  După mai multe zvonuri în media, dezbateri între fanii clubului din Giulești și negocieri în spatele ușilor închise, mult așteptatul verdict este pozitiv. 

24 mai 2022, 17:26
Anunț mare pentru Rapid. Afaceristul Dan Șucu, noul investitor al clubului din Giulești. Patronul Mobexpert vrea titlul Ligii 1

În cele din urmă, afaceristul Dan Șucu, patronul Mobexpert, și-a dat acordul pentru a fi cooptat ca investitor la FC Rapid București. Astfel, juratul de la „Imperiul Leilor” va avea 50% din acțiunile clubului, iar restul de 50% vor fi deținute de Victor Angelescu.

Marele anunț a fost făcut de clubul de fotbal prin intermediul unui comunicat.

„Ne dorim ca Rapid să redevină o echipă puternică, care an de an să lupte cu şanse reale la câştigarea titlului din Liga 1. Şi, de ce nu, sperăm pe viitor să ne aducă satisfacţiile dorite şi în competiţiile europene. Da, ne-am dori mult ca toţi fanii Rapidului să fie din nou mândri de performanţele echipei. Şi tot pentru fanii noştri, ne vom strădui ca aceste performanţe să fie obţinute prin seriozitate şi corectitudine.

 

Dan Șucu urmărește cucerirea titlului în Liga 1, cu Rapid București

 

Ne dorim ca Rapid să fie un exemplu în Liga 1, de club ce îşi respectă promisiunile cu adevărat. Jucătorii şi angajaţii Clubului să fie plătiţi bine şi fără întârzieri, iar contractele semnate cu partenerii să fie onorate întocmai şi fără excepţii. De asemenea, ne dorim ca Rapid să se susţină independent şi să nu stea niciodată cu mâna întinsă după bani publici.

Mai mult, noi ne plătim taxele către stat şi comunitate, şi nu ne interesează să fim protejaţii niciunui politician. Ne dorim atât de multe pentru Rapid, şi nu va fi uşor, dar cu toţii ştim că atunci când îţi doreşti ceva cu adevărat vei găsi soluţia potrivită pentru a reuşi”, a anunţat acţionariatul FC Rapid Bucureşti, format din Victor Angelescu & Dan Şucu.

Dan Șucu va discuta cu jurnaliștii în premieră, în calitate de investitor la Rapid București miercuri, de la ora 13:00. La stadionul Rapid-Giulești se va desfășura o conferință de presă specială, care va fi transmisă în direct pe paginile de Facebook și YouTube FC Rapid 1923.

 

Dan Șucu, din ce în ce mai prosper

 

Dan Șucu este pe cai mari. Celebrul afacerist este interesat să ivestească și în mass-media. El a purtat discuții în acest sens cu Adrian Sîrbu, patronul Aleph News și Mediafax.

Scopul tranzacţiei este ca, după un interval de timp, Dan Şucu să devină acţionar principal, au precizat sursei citate de Profit.ro. Mediafax Group se află în insolvenţă de peste şapte ani, iar principalele publicaţii din portofoliu sunt Ziarul Financiar şi Business Magazin.