Anunț oribil pentru Laurențiu Reghecampf. Fiul său cel mare este implicat într-un scandal uriaș

Derapaj grav al lui Luca Reghecampf, fiul antrenorului de la Universitatea Craiova. Puștiul a postat un comentariu agresiv pe Twitter, pentru care a ajuns să fie acuzat de antisemitism. 

24 aug. 2023, 12:58
Anunț oribil pentru Laurențiu Reghecampf. Fiul său cel mare este implicat într-un scandal uriaș

Luca Reghecampf a notat în social media că Israelul „merită distrus într-o cameră de gazare”. Reacţia sa ar fi fost provocată de povestea care a zguduit Israelul în ultimele zile, când doi israelieni ar fi fost împuşcaţi de către un palestinian.

Jurnaliștii israelieni de la Algemeiner.com au făcut relatarea.

„Luca Reghecampf, al cărui tată este antrenorul de fotbal Laurenţiu Reghecampf, de la Universitatea Craiova, a comentat la o postare a site-ului de ştiri Londra Middle East Eye, despre atacul mortal care a avut loc sâmbătă, în Cisiordania.

Doi bărbaţi, tată şi fiu, au fost împuşcaţi de la o mică distanţă, la o spălătorie auto din satul palestinian Huwara.

Ca răspuns pentru un utilizator, Luca a scris: `Singurul lucru pe care Israelul îl merită este să fie pus într-o cameră şi să fie dat drumul la duş`. Acesta a adăugat şi o faţă zâmbitoare la finalul comentariului”, a transmis sursa citată.

Luca și-ar fi șters la scurt timp contul, dar abia după ce un grup de supraveghere din SUA, StopAntisemitism, a realizat o captură de ecran – VEZI AICI.

Ghinion teribil pentru Reghe. România, apostrofată în social media

Multe dintre comentariile internauților jignesc inclusiv România. Iată doar o parte dintre ele:

„Absolut. Trebuie să ne opunem oricărei forme de ură”;

„Ce oribil”;

„Ura nu ar trebui niciodată tolerată”;

„Romania sucks”;

„E român”.

Anunțul legat de „isprava” lui Reghe Jr. a venit chiar înainte de meciul derby Farul Constanța – Universitatea Craiova, programat pentru 27 august 2023.

Luca Reghecampf a rezultat în urma primei căsnicii a lui Reghe, Mariana Pfeiffer.