Anunț pentru toți cei care au serviciul Genius. eMAG face modificări la easybox

Anunț pentru toți cei care au serviciul Genius, care este pe bază de subscripție platită și care oferă livrare gratuită, oferte exclusive și alte beneficii în aplicațiile eMAG, Tazz, Fashion Days și Freshful.

22 nov. 2022, 15:54
Anunț pentru toți cei care au serviciul Genius. eMAG face modificări la easybox
Anunț pentru toți cei care au serviciul Genius

Anunț pentru toți cei care au serviciul Genius. eMAG, cel mai mare retailer local online, modifică termenii serviciului Genius, astfel că doar comenzile de minimum 30 de lei vor mai beneficia de transport gratuit în easybox. Până acum a fost transport gratuit spre easybox indiferent de valoarea comenzii.

Anunț pentru toți cei care au serviciul Genius

Serviciul Genius a fost lansat la mijlocul anului 2020 și este disponibil în toate orașele din România.

Conform retailerului, există 400.000 de utilizatori Genius în România, prețul plătit pentru un astfel de abonament fiind 99 lei pe an. Recent, retailerul a extins beneficiile în 4 aplicații: eMAG, Tazz, Fashion Days și Freshful.

Citește și: Apare taxa de colet! eMag anunţă schimbări pentru clienţii care solicită livrare prin easybox

Cum a rezolvat eMAG problema „call center-ului” și a reclamațiilor

eMAG a găsit soluția perfectă de a rezolva problemele cu care se confruntă clienții atunci când achiziționează un anumit produs de pe site-ul său. Recent, compania și-a desființat call center-ul astfel încât să nu mai fie deranjată de clienții nemulțumiți sau care au întrebări, iar în locul acestuia au pus un asistent virtual ”Dana” care îi încurcă și mai tare pe oameni.

Recent, compania și-a șters de pe internet toate numerele de call center astfel încât să nu mai fie deranjată de reclamațiile clienților nemulțumiți sau de întrebările acestora. În aceste momente, la numerele de telefon 021 200 52 00/ 0722 25 00 00, care au fost afișate cândva pe site-ul eMAG nu mai răspunde nimeni.

Nu se știe ce s-a întâmplat cu miile de operatorii care lucrau probabil în call center-ul eMAG, cert este faptul că acum, clienții o au la dispoziție pe ”Dana”, asistentul virtual care este de fapt un soft prost gândit ce se joacă cu nervii oamenilor și care mai tare îi încurcă decât să le rezolve problemele. (Citește AICI mai multe detalii)