Anunț senzațional făcut de Florin Dumitrescu după 9 ani de căsnicie. Ce s-a întâmplat în viața juratului de la „Chefi la cuțite”

Florin Dumitrescu a făcut un anunț extrem de important după nouă ani de căsnicie cu Cristina Sima. Iată ce a spus celebrul bucătar de la Chefi la Cuție despre ce se va întâmpla de acum încolo între ei.

10 iun. 2023, 16:28
Anunț senzațional făcut de Florin Dumitrescu după 9 ani de căsnicie. Ce s-a întâmplat în viața juratului de la „Chefi la cuțite”
Anunț senzațional făcut de Florin Dumitrescu după 9 ani de căsnicie. Ce s-a întâmplat în viața juratului de la „Chefi la cuțite”

Florin Dumitrescu este unul dintre cei mai buni bucătari din România, care a devenit cunoscut publicului larg datorită show-ului de la Antena 1, Chefi la Cuțite. Acolo oamenii au avut ocazia să descopere cât de carismatic este și ce personalitate interesantă are. Și Cristina Sima a descoperit ce calități are Florin Dumitrescu, motiv pentru care în urmă cu nouă ani a decis să își unească destinele cu acesta pentru totdeauna.

Citește și: Claudia Radu a slăbit 60 de kilograme. Cum arată acum fosta concurentă de la Chefi la cuțite și ce dietă a urmat

Recent a fost aniversarea acestora, iar celebrul bucătar a transmis un mesaj extrem de emoționant cu privire la relația lor. Cu toate că anii au trecut, iubirea dintre ei a rămas la fel de puternică.

„O aventură foarte frumoasă la care încă mai construim. Punem cărămidă peste cărămidă de la an la an și ne creăm amintiri, pentru că ăsta este scopul nostru, să ne creăm amintiri împreună”, a precizat cheful la Antena Stars.

Potrivit lui Florin Dumitrescu, cei nouă ani pe care i-a petrecut alături de Cristina Sima au fost o aventură continuă, iar aceștia încă își propun să construiască lucruri frumoase împreună. Scopul lor este să creeze mereu amintiri de vis și să le păstreze în suflet.

„Cea mai importantă zi, 9 ani de atunci! Cea mai frumoasă mireasă și cea mai frumoasă rochie! La mulți ani, iubita mea! Să ne iubim sănătoși încă 3 vieți de acum încolo!”, spunea chef Dumitrescu pe rețelele de socializare.

Povestea de dragoste dintre Florin Dumitrescu și Cristina Sima

Celebrul jurat de la „Chefi la cuțite” a cunoscut-o pe femeia care avea să devină dragostea vieții lui la vârsta de 23 de ani. La momentul respectiv, Cristina avea 27 și era jurnalistă. În prezent, aceasta are un blog de beauty, unde împărtășește cele mai valoroase secrete și trucuri.

Ei s-au întâlnit atunci când Cristina a venit la restaurantul în care Florin Dumitrescu lucra. Aceasta își propusese să scrie un articol despre localul respectiv, însă se pare că a fost nevoie de o singură privire pentru ca celebrul bucătar să se îndrăgostească iremediabil de ea. Cuprins fiind de fiorii dragostei, acesta a căutat-o pe social media și a început să scrie.

Citește și: Câştigător Chefi la cuţite sezonul 11. A apărut numele învingătorului! Surpriză de proporţii, cine pleacă acasă cu marele premiu