Anunţ surprinzător făcut de Antena 1 legat de X FACTOR. Vezi ce se va întâmpla cu emisiunea după acest sezon

X-Factor. După ce zilele trecute s-a anuţat că "Serviciul Român de Comedie" şi "Dansez printre stele" ies din grila Antena 1, producatorul general X-Factor a anunţat că fanii show-ului pot sta liniştiţi pentru că deja se lucrează pentru sezonul următor.

13 nov. 2014, 10:00
Anunţ surprinzător făcut de Antena 1 legat de X FACTOR. Vezi ce se va întâmpla cu emisiunea după acest sezon

„Cel de-al patrulea sezon X-Factor este în plină desfășurare. Urmează foarte curând faza de bootcamp, fază modifcată complet față de edițiile anterioare, o noutate în ceea ce privește show-urile de gen. Tensiunea și emoția vor atinge noi praguri în această nouă etapă. Show-ul are în momentul de față una dintre cele mai bune formule de juriu, Delia, Horia Brenciu și Ștefan Bănică, formulă recunoscută atât prin cifrele de audiența, cât și prin feed-back-ul primit din partea telespectatorilor. Echipa de producție pe care o coordonez a început deja scounting-ul pentru cel de-al cincilea sezon al emisiunii. Căutăm în continuare talente extraordinare, oameni care știu să cucerească scena și publicul, pentru că artistul X-factor înseamnă mai mult decât voce!” , a declarat Claudiu Oprea – producator general X-Factor, pentru spynews.ro.

Emisiunea Serviciul Român de Comedie a ieşit din grila Antena 1. Miercuri a fost difuzată ultima emisiune, dar nu de la ora 20.30, cum era până acum, ci de la 22.30.

„Se oprește colaborarea dintre trustul Intact și Serviciul Român de Comedie. Miercuri este ultima difuzare. Motivul este legat de performanțele ultimelor ediții. Măsura luată este bruscă, neașteptată și din rațiuni economice, respectiv restrângerea cheltuielilor stației. Este motivul pe care ni l-au spus. Din punct de vedere tehnic, întreruperea contractului s-a făcut prin acordul părților”, a declarat Toni Grecu, într-un mini-interviu acordat Paginademedia.ro.

Antena 1 a avut probleme cu audiențele după ce Pro TV a lansat emisiunea Visuri la cheie, iar Kanal D a mutat KidSing și a pus în locul lui serialul Trădarea. Săptămâna trecută, Antena 1 s-a clasat pe locurile trei și patru pe intersecția cu emisiunea Visuri la cheie, de la Pro TV.

De asemenea, Antena 1 a decis ca DANSEAZĂ PRINTRE STELE, emisiunea produsă de Mona Segall, să se încheie săptămâna viitoare, comasând finala și semifinala, deși show-ul ar fi trebuit să ajungă la final la sfârșitul lui decembrie.

Conform strategiei de programming, săptămâna viitoare Antena 1 va difuza în aceeași ediție atat semifinala, cât și finala „Danseaza printre stele„, a declarat Diana Zamfirescu, PR Director la Antena Group, pentru paginademedia.ro.

Show-ul Antenei 1 nu a excelat în audiențe. Lansat pe 6 octombrie, emisiunea a fost mutată, după numai trei ediții, în serile de marți.

CITEŞTE ŞI „Dansează printre stele”: Ce perechi vor pleca acasă

De fiecare dată emisiunea s-a clasat după filmele de pe Pro TV. Începând cu debutul, când show-ul de peste patru ore a fost urmărit de un milion de persoane, clasându-se după Pro TV care a avut 1,7 milioane de persoane. În cea de-a treia ediție, show-ul de dans a coborât pe trei, la nivel național, fiind depășit și de Kanal D.

Nici după mutarea în serile de marți, show-ul nu a mers mai bine în audiențe. În urmă cu două săptămâni, emisiunea a fost pe locul trei, la nivel național și urban și pe doi pe urban. Săptămâna trecută, show-ul a fost pe patru, în toată țara și la orașe.

Şi Serviciul Român de Comedie va ieși din grilă după ediția de mâine.

VEZI ŞI DANSEAZĂ PRINTRE STELE. Coregrafii PERICULOASE pentru a pune mâna pe 50.000 de euro GALERIE FOTO