Anunț teribil pentru Gigi Becali: unul dintre cei mai importanți oameni a anunțat că-l lasă baltă

Înainte de finalul campionatului, Gigi Becali a primit o lovitură ca un trăsnet. Unul dintre cei mai importanți oameni de la FCSB și-a anunțat plecarea de la clubul bucureștean. 

10 mai 2023, 17:15
Anunț teribil pentru Gigi Becali: unul dintre cei mai importanți oameni a anunțat că-l lasă baltă

Înainte de finalul sezonului Superliga, cu trei etape, Gigi Becali a fost lăsat cu ochii-n soare. Preparatorul fizic Thomas Neubert și-a anunțat plecarea. El a va pleca în vară.

Germanul care a colaborat și cu Laurențiu Reghecampf, în „vremurile de glorie” ale FCSB, a fost readus la FCSB de către Toni Petrea, în 2020, după ce mai lucrase cu Reghe și la Al Wasl în perioada iulie 2019 – iunie 2020.

Neubert mai are contract cu FCSB până pe 30 iunie 2023. El a decis să nu-și mai prelungească angajamentul cu Gigi Becali, pentru că a primit o ofertă foarte bună de la alt club, a transmis GSP.

De-a lungul timpului, Thomas Neubert a lucrat cu fostul soț al Anamariei Prodan la Kaiserslautern, Gloria Bistrița, Concordia Chiajna, Steaua București, Al Hilal, Litex Lovech, FCSB, și Al Wasl.

De asemenea, germanul a mai pregătit fizic și jumătorii de la CSKA Sofia, în perioada 2016-2019.

La FCSB, Neubert a mai colaborat cu Toni Petrea, Nicolae Dică, Leonard Strizu, Edward Iordănescu, Dinu Todoran, Mihai Pintilii și Elias Charalambous.

 

Situație dificilă pentru Gigi Becali, la FCSB

 

Cu trei etape înainte de finalul campionatului, FCSB încă trage tare pentru titlu. Gică Hagi este lider cu Farul, care are 46 de puncte, în timp ce vicecampioana are 43 de puncte. CFR Cluj este abia pe 3, cu 39 de puncte.

Echipa „Regelui” mai are de disputat trei dueluri: duelul în deplasare cu Craiova, programat pentru 13 mai, confruntarea cu FCSB pe 21 mai, iar în ultima etapă, meciul cu CFR Cluj, 27 mai.