Momente grele pentru Reghecampf în Azerbaidjan: „Dacă vreţi să începeți să trageți, împușcați-mă!”

Echipa lui Reghecampf e pe locul trei în prima ligă azeră, la 20 de puncte de liderul Qarabag, însă Neftchi e calificată în finala Cupei.

08 mai 2023, 13:44
Momente grele pentru Reghecampf în Azerbaidjan: „Dacă vreţi să începeți să trageți, împușcați-mă!”

Neftci Baku, echipa din Azerbaidjan antrenată de către Laurențiu Reghecampf, a suferit un eșec usturător cu Turan Tovuz (0-4), în urma căruia antrenorul român e intens criticat de fani.

Echipa lui Reghecampf e pe locul trei în prima ligă azeră, la 20 de puncte de liderul Qarabag, însă Neftchi e calificată în finala Cupei.

La conferința de presă, tehnicianul român a recunoscut că echipa lui a suferit un eșec umilitor, dar le-a amintit jurnaliștilor azeri că le-a amintit că Neftci Baku este calificată în finala Cupei și va termina campionatul pe locul trei. Reghecampf nu consideră că este un sezon ratat.

”Știu că veți scrie multe lucruri despre mine, dar eu le voi accepta. Însă trebuie să-mi apăr jucătorii, pentru că mai avem de jucat finala Cupei și am nevoie de fiecare dintre ei pentru a lupta să câștigăm. O să iau ziua de azi ca un accident. De aceea îmi pare rău și ne simțim rușinați de acest rezultat.

Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc au aruncat bomba! Fanii celor doi sunt în delir. ”Vine și o fetiță”

Dacă vreți să începeți să trageți, împușcați-mă! Sunt de acord cu voi că 0-4 este rușinos, dar am vorbit deja cu jucătorii. Așa ceva nu este posibil. Nu pot veni în fața voastră să vă mint, dar să nu uitați ce muncă fac acești jucători, suntem calificați în finala Cupei.

Putem să cucerim un trofeu și nu uitați că vom termina pe locul trei în campionat. Dacă, la finalul sezonului, conducătorilor nu o să le placă acest loc, îmi pot spune asta. Pot să vă asigură că, dacă în sezonul următor vom avea o echipă întărită, ne vom putea bate la titlu. Și nu vă spun că vom schimba jucătorii, dar trebuie să mai aducem câțiva”, a spus Laurențiu Reghecampf.

Momente grele pentru Laurențiu Reghecampf. Fiul antrenorului a fost operat de urgență: „Vă sunt recunoscător”

Neftci Baku este fără victorie în ultimele patru meciuri (trei eșecuri și un egal), dar nu mai poate pierde locul trei în clasament. Presa din Azerbaidjan anunță că Laurențiu Reghecampf nu este sigur că va rămâne la echipă în sezonul următor, deși Neftci Baku este calificată deja în preliminariile Conference League.