După Gigi Becali, și patronul CFR Cluj anunță că se retrage din fotbal: ”Nu mai înghit această hoție a FRF”

CFR Cluj a încheiat la egalitate duminică, pe teren propriu, scor 1-1, cu formaţia CS Universitatea Craiova, într-un meci al etapei a 7-a din play-off-ul Superligii, iar oficialii clubului au făcut mai multe declarații incendiare, mai ales la adresa Federației Române de Fotbal.

08 mai 2023, 12:41
După Gigi Becali, și patronul CFR Cluj anunță că se retrage din fotbal: ”Nu mai înghit această hoție a FRF”

Ardelenii au atacat dur arbitrajul, nu doar prin vocea antrenorului de la CFR Cluj, Dan Petrescu. Și Ioan Varga a fost dezamăgit de arbitraj și a anunțat că se retrage de la CFR Cluj.

„Cei mai hoți sunt arbitrii, împreună cu cel mai ieftin sistem VAR. Eu ies din fotbal, nu mai înghit această hoție a FRF. E făcut pentru hoți acest sistem ieftin. De aceea nu au vrut să cumpere sistemul din Belgia, au făcut premeditat. Pe mine m-au pierdut ca investitor în fotbal. Este ultima mea intervenție”, a spus Ioan Varga pentru DigiSport.

Momente grele pentru Reghecampf în Azerbaidjan: „Dacă vreţi să începeți să trageți, împușcați-mă!”
„Ce să mai spun? Şapte din şapte. Ne-au ciuruit. Ne-au curăţat! Toate deciziile VAR sunt împotriva lui CFR. De şapte meciuri e tot aşa. Cu VAR-ul ne-au făcut praf! Se dă roşu, nu e roşu. Se dă penalti, nu e penalti. Marcăm gol, nu e gol! Domnule dă-mi ce-i al meu, cu VAR. Nu merge mereu doar împotriva mea! Interesul e să nu meargă CFR în Europa! O să vedem ce fac alţii în Europa! Ce a făcut băiatu’ ăsta azi nu e arbitraj! Nu mai am ce să mai zic!”, a declarat Dan Petrescu.

Citește și: Cum l-a umilit Miron Cozma pe Gică Hagi: „L-am bătut cu crâșmarul de la Doi Cocoși”

Meciul CFR-Universitatea Craiova: Eugen Neagoe: Dezamăgit de rezultat! Cred că meritam cele trei puncte!

Eugen Neagoe, antrenorul formaţiei Universitatea Craiova, a avut reproşuri la adresa arbitrilor după meciul încheiat la egalitate duminică, la Cluj, cu echipa CFR, scor 1-1.ail

„Dezamăgit de rezultat! Cred că meritam cele trei puncte. Chiar dacă în prima repriză nu am avut ocazii, a fost echilibrată. Spre finalul jocului cred că am fost echipa mai bună. Dar ratăm mult. În ultimele meciuri portarul echipei adverse a fost cel mai bun jucător al meciului. Şi cu Rapid, şi cu FCSB, şi cu CFR. Nu este anul nostru, se pare, chiar dacă meritam să câştigăm şi acest joc, şi meciul din tur, şi meciul cu FCSB. Din nouă puncte pe care trebuia să le avem, am luat doar două!

Ne dorim să urcăm în clasament. Noi suntem de vină pentru că nu am reuşit să câştigăm în această seară! Despre arbitraj ce să zic? Nu poţi să ne faci de maniera asta, aşa cu Ivan cartonaş roşu. Aşa a făcut şi cu Baiaram, la Rapid, acelaşi arbitru. Trebuie să fim un pic mai responsabili, că avem şi noi probleme cu inima. Dai un cartonaş roşu ca să îţi fac viaţa uşoară! Stai aşa să vedem… nici nu a fost un atac în care să-l atingă.

Meciul următor îl avem cu Farul, care  este o echipă bună, a câştigat fără drept de apel împotriva Rapidului. Trebuie să ne refacem cât mai rapid. Sper să nu avem probleme medicale, cred că vom fi şi noi bine la ora jocului”, a declarat Neagoe.