Anunţ TERIBIL pentru Lucian Bute

După înfrângerea cu Carl Froch, de la Nottingham, din mai 2012, KO în repriza a cincea, Lucian Bute a suferit un accident groaznic. Aşa se explică frica sa de a-l ataca pe Jean Pascal.

22 ian. 2014, 10:47
Anunţ TERIBIL pentru Lucian Bute

Lucian Bute nu mai e boxerul de acum trei-patru ani! Pugilistul care ataca, care-şi ţinea adversarii la distanţă lovind nemilos cu stînga sa de fier. Pugilişti de valoare precum Sakio Bika, campionul mondial WBC, Librado Andrade, Alejandro Berrio sau Glenn Johnson au făcut cunoştinţă cu stînga românului. Ce s-a întîmplat cu Bute după ce a încasat acea bătaie cruntă din partida cu britanicul Carl Froch, pe 26 mai 2012?

Citeşte şi Vasile Câtea: Bute trebuia să se retragă după meciul cu Froch!

Surse din cadrul clubului Interbox dezvăluie un lucru extrem de grav. „Lucian nu mai are cum să fie cel de acum cîţiva ani şi nu poate să-şi mai revină niciodată complet după semipareza pe care a avut-o după meciul cu Froch!”, spune o persoană apropiată lui Lucian. „Nu mulţi sînt cei care ştiu povestea asta. E un lucru delicat pe care cei de la Interbox nu l-au rezolvat”, spune aceeaşi persoană.

„Lucian Bute e traumatizat!”, a declarat Stephane Larouche, antrenorul cu care Bute lucrează de la trecerea sa la profesionism, în 2003! Într-o emisiune în direct la TVA Canada, imediat după meciul cu Jean Pascal, Larouche a declarat că „dacă Lucian nu-şi va rezolva problemele, eu am mîndria mea şi nu-l voi mai însoţi la ring! Credibilitatea lui este la pămînt”, a spus Larouche. Tehnicianul e gata să-l lase, cu alte cuvinte, pe român, supărat că Bute nu i-a ascultat din colţ sfaturile, scrie gsp.ro.

VEZI ŞI LUCIAN BUTE i-a cerut revanşa lui Jean Pascal. Vezi ce scriu canadienii despre meci