Anunţul de angajare al SRI a stârnit un val de glume şi ironii pe internet: „Am fost admin într-un grup de WhatsApp, unde mă înscriu?”

Un anunţ de angajare al Serviciului Român de Informaţii a stârnit o avalanşă de mesaje amuzante pe internet.

04 iul. 2022, 12:21
Anunţul de angajare al SRI a stârnit un val de glume şi ironii pe internet: „Am fost admin într-un grup de WhatsApp, unde mă înscriu?”

Anunţul de angajare al SRI a stârnit un val de glume şi ironii pe internet. Reprezentanţii Serviciului Român de Informaţii au postat pe pagina de Facebook a instituţiei un anunţ în care persoanele cu studii superioare în domeniile tehnice erau invitate să aplice.

Anunţul de angajare al SRI a stârnit un val de glume şi ironii pe internet: „Nu-s informatician, dar să ascult telefonul mă pricep”

Citeşte şi Criza de personal impune măsuri nemaiîntâlnite. Angajatorii fac publice salariile în anunţurile de angajare

„Căutăm admin pentru sisteme informatice și de comunicații. Posturi la nivel național. Nivel de carieră – mediu”, au transmis reprezentanţii SRI pe pagina de Facebook a instituţiei.

Reacţiile românilor nu au întârziat să apară.

„Eu vreau. Dar nu-s informatician, deci pică. Dar să ascult telefonul mă pricep”, „Am fost admin într-un grup de WhatsApp, unde mă înscriu?”, „Departamentul de cenzură este operat manual, pe machine learning sau amândouă?”,
„Ha, ha, acum ne spuneți și pe cine căutați?”, „Luați și voi pe unul din instituție publică, știți voi, bugetarul ăla bun, verișorul cumnatului șefului”, „Eu cred că-i știți deja”, „Niciodată nu postați un loc de muncă și pentru noi…”, „Credeam că vă faceți studio de videochat și vă trebuie admin acolo. M-aș fi băgat, zău!”, sunt doar câteva dintre comentariile postate de români la anuţul SRI.

Citeşte şi Oferte de angajare la Lidl, Kaufland, Carrefour şi Profi: „Sunt persoane care vin o zi și după dispar”