Anunțul făcut de Betty Salam, după opt ani de relație! Ea şi Cătălin Vişănescu au împreună un băieţel

Betty Vișănescu, fiica lui Florin Salam, și soțul ei, Cătălin, au sărbătorit astăzi opt ani de relație. Tinerii sunt îndrăgostiți ca în prima zi și trăiesc o frumoasă poveste de iubire.

06 ian. 2023, 19:24

Betty și Cătălin Vișănescu s-a căsătorit în anul 2018, iar mariajul lor este unul fericit. Cei doi au împreună un băiețel, pe nume Matthias Ștefan, de care amândoi sunt extrem de mândri.

Fiica lui Florin Salam a sărbătorit astăzi 8 ani de relație, iar soțul ei a surprins-o încă de la primele ore ale dimineții.

Cu ocazia acestui moment special, Cătălin Vișănescu a surprins-o pe Betty cu un buchet mare de flori, iar tânăra a împărtășit fotografiile cu fanii săi, pe Instagram, acolo unde i-a transmis soțului său un mesaj emoționant:

Citiți și: Betty Salam, probleme de sănătate: ”Sunt pe perfuzii și antibiotice” 

„Soțul meu mi-a adus niște flori foarte frumoase, pentru că astăzi facem 8 ani de relație. La mulți ani și ție! Te iubesc!”, a spus fiica lui Florin Salam pe InstaStory, potrivit Spynews.

Ulterior, cei doi îndrăgostiți au ales să serbeze această zi importantă într-un local, acolo unde au ciocnit un pahar în cinstea poveștii lor de dragoste.

Fiica celebrului manelist a recunoscut că au fost și momente tensionate în relația lor. Recent, artista a povestit în podcastul Oanei Radu că într-un moment de ceartă cu soțul ei, care pe vremea aceea îi era iubit, și-a luat câteva haine într-o geantă și a plecat de acasă.

„Am plecat de acasă, mi-am luat doar geanta. Înainte să am copil. Ne certam din chestii prostești și am plecat de acasă.El se juca pe playstation și nu suport să mă cert singură. M-am dus la tata. El se uita la mine, eu la el. Tatăl meu, când mă vede supărată, mă face să râd și ador chestia asta”, a mărturisit Betty.

În urmă cu câteva luni, fiica lui Florin Salam a fost întrebată de un fan, ce ar face ea dacă ar afla că este însărcinată din nou.

„Sinceră să fiu cu tine, nu ar fi momentul potrivit acum. Spun asta, fiindcă numai eu știu cât de rău mi-a fost atunci când am fost însărcinată cu Matthias (am avut sarcina toxică), iar eu voi avea aceste simptome la fiecare sarcină pe care o voi avea”, a mărturisit artista pe InstaStory.

Citiți și: Noi detalii despre starea de sănătate a lui Florin Salam. Betty Salam face dezvăluirea momentului: „Trebuie să se odihnească, se reface în continuare”