Betty Salam, probleme de sănătate: ”Sunt pe perfuzii și antibiotice”

Betty Salam este tot timpul cu zâmbetul pe față și iubește să cânte și să încânte publicul cu vocea ei. Fiica lui Florin Salam trece printr-o perioadă neplăcută după ce se confruntă cu probleme de sănătate.

03 nov. 2022, 11:31
Betty Salam, probleme de sănătate: ”Sunt pe perfuzii și antibiotice”

Betty Salam este tot timpul cu zâmbetul pe față și iubește să cânte și să încânte publicul cu vocea ei. Recent, aceasta a mărturisit că are probleme de sănătate, iar în acest moment este pe perfuzii și antibiotice.

Betty Salam, probleme de sănătate: ”Sunt pe perfuzii și antibiotice”

După un concert, se pare că aceasta ar fi contactat un streptococ, bacterie care acum îi dă mari bătăi de cap. Betty este pe antibiotice și perfuzii.

”Sunt pe perfuzii și pe antibiotice. M-am trezit cu o răceală puternică, acum vreo săptămână. Abia mai vorbeam, nici acum nu-s prea bine. Sper să-mi revin cât mai repede, pentru că săptămâna viitoare intru în studio și voi filma și un clip nou. La ultimul concert, nu am avut microfonul meu, se pare că de acolo am luat un streptocop. E a treia oară de atunci de când răcesc rău iar și am probleme cu vocea”, a spus aceasta conform Playtech.

Cântăreața este foarte apropiată de tatăl ei cu care are o relație foarte bună. Betty Salam urmeză să colaboreze și pe partea profesională cu tatăl ei.

”Cât de curând,voi înregistra o piesă nouă și cu tata. La anul avem deja concerte împreună în Moldova și Germania. Am vrea să facem un spectacol amândoi la Sala Palatului. Tata se simte mai bine, dar trebuie să se menajeze pentru că muncește mult si nu prea doarme. Dar la el asta face parte din rutină,  așa e obișnuit”, ne-a mai spus Betty Salam.

Citește și: Nicoleta Luciu va lucra la Antena 1 ca să scape de datorii! Vedeta trebuie să achite contractul neonorat semnat pentru „Asia Express”

Citește și: Gina Pistol este în doliu! „A fost un băiat tare fain, era foarte respectuos”