Anunțul făcut de Cabral, după 15 ani de relație cu Andreea Ibacka: „Mi se pare că n-are cum… dar are!”

Anunțul făcut de Cabral, după 15 ani de relație cu Andreea Ibacka. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste și au împreună doi copii, o fetiță și un băiețel. Fostul prezentator de la Pro TV mai are o fată din căsnicia cu Luana Ibacka.

26 mai 2023, 10:35
Anunțul făcut de Cabral, după 15 ani de relație cu Andreea Ibacka: „Mi se pare că n-are cum… dar are!”
Anunțul făcut de Cabral, după 15 ani de relație cu Andreea Ibacka

Anunțul făcut de Cabral, după 15 ani de relație cu Andreea Ibacka. Cei doi au ales să se căsătorească în anul 2011. Recent, cuplul a revenit pe platourile de filmare de la Buftea, care este, de altfel, un loc foarte special. Mai cu seamă, acolo s-au sărutat pentru prima oară, „cu foc”, așa cum mărturisește chiar prezentatorul TV.

Citește și: Fiica cea mare a lui Cabral refuză să primească bani de la tatăl său. Vedeta a dezvăluit adevăratul motiv: ”A fost așa o chestie foarte ciudată”

Anunțul făcut de Cabral, după 15 ani de relație cu Andreea Ibacka

Cabral a ținut să împărtășească această amintire pe rețelele sociale, iar prietenii virtuali s-au arătat tare încântați și le-au transmis mesaje și urări. „Acum fix 15 ani ajungeam în Buftiwood la concluzia că ar fi interesant să ne sărutăm. Cu foc. Au trecut 15 ani și ne-am întors azi în Buftea să filmăm ceva, din pură întâmplare, după fix 15 ani. Andreea, frumușico, tot mi se pare că n-are cum… dar are!

Poate nu recunoașteți casa din spatele nostru… e Casa State din Inimă de Țigan. #băinene, câte amintiri… 🤗❤️🤗❤️”, este mesajul scris de Cabral Ibacka pe Facebook.

Cabral, la un pas de moarte după un accident de motor

Prezentatorul a trecut printr-o întâmplare nefericită. când a fost la un pas să își piardă viața. A mai povestit că a avut o adevărată peripeție și cu medicii de pe Ambulanța ajunsă la fața locului.

Odată ajuns la spital, medicul le-a spus asistentelor să-i taie pantalonii, deoarece era plin de răni și sânge. Cabral le-a oprit, spunându-le că nu poartă lenejrie intimă, însă asistentele l-au acoperit cu o pânză.

Tata asta m-a învățat, că în viață nu există limite decât alea pe care ți le-ai pus tu. Nu există limite. Am avut trei trânte. Legal vorbind, am avut dreptate de fiecare dată. Dar eram mic, eram prost și făceam greșeli. La un moment, cea de-a treia trântă, eram cu un motor care nu era al meu. Și încercam să-mi dau seama de dinamica motorului și cred că mergeam prea tare. De pe cedează mi-a intrat un domn cu o carosată din aia e 7 tone.

L-am văzut, mi-am dat seama că nu mai am timp. Am blocat spatele, am glisat-o puțin și am intrat sub mașinile parcate. Eu întins, știi cum e? Că se face urmă de cretă după tine. N-a fost cazul. I-am zis, ‘Du-te acasă, că nu ne-am atins’. Legal, eu aveam dreptate. Dar omenește, eu sunt prostul. Dacă eu sunt prostul, du-te acasă. Cumva, ar fi bine să ne și asumăm lucrurile pe care le facem.

A venit Salvarea să mă ia. Băieții îmi lăsaseră casca în cap. Și a venit domnul care era șofer și era proaspăt angajat și a tras de cască, era legată. Și după aia mi-a pus piciorul în umăr și a început să tragă. După ce a făcut asta, eu eram cu genunchii făcuți terci, pietre, sânge carne și el când s-a așezat mi-a pus direct mâna pe genunchi.

M-a pus pe targă și când au închis ușile de la salvare și mi-au dat peste călcâie. După aia, a plecat de urgență către Floreasca. Și-a dat seama că s-a stricat sirena. A deschis geamul și striga pe Unirii: ‘Dați-vă la o parte, sunt cu domnul Cabral’. Când m-au dat jos din Salvare, s-a frânt targa.

Și atunci m-am ridicat într-un picior și am plecat. Mă ia, mă pune pe o din aia metalică de morgă. Eu eram plin de carne vie în palme. Și i-am zis, ‘Domnul doctor, stați așa. Eu nu port chiloți, niciodată. Eu la genunchi sunt tăvălit rău, dar mai sus totul e în regulă”, a susținut Cabral, în podcastul lui Horia Brenciu.