Fiica cea mare a lui Cabral refuză să primească bani de la tatăl său. Vedeta a dezvăluit adevăratul motiv: ”A fost așa o chestie foarte ciudată”

Inoke, fiica cea mare a lui Cabral Ibacka, refuză să primească bani de la tată său. Celebrul prezentator a dezvăluit care este adevăratul motiv pentru care fata îi refuză ajutorul.

11 mart. 2023, 16:50
Fiica cea mare a lui Cabral refuză să primească bani de la tatăl său. Vedeta a dezvăluit adevăratul motiv: ”A fost așa o chestie foarte ciudată”
Fiica cea mare a lui Cabral refuză să primească bani de la tatăl său

Fiica cea mare a lui Cabral refuză să primească bani de la tatăl său. Cabral este un tată extrem de fericit și mândru de copii săi, dar mai ales de Ionke, fiica sa cea mare în vârstă de 20 de ani pe care o are cu Luana Ibacka, prima sa soție.

 Citește și Moment jenant pentru Cabral chiar în supermarket. „Aveam pe mine chiloții ăia jerpeliți”

Fiica cea mare a lui Cabral refuză să primească bani de la tatăl său

Recent, îndrăgitul prezentator TV a dezvăluit că Inoke refuză ajutorul financiar din partea tatălui său și asta pentru că deși are 20 de ani și nu este un copil care să ducă grija zilei de mâine are un loc de muncă și își câștigă singură existența.

„Aialaltă mare, mi-a trimis mesaj acum două seri, că m-a sunat, dar eram în filmare și până s-o sun, m-am uitat pe mesaj și mi-a zis. A fost așa o chestie foarte ciudata, că nu e vorba de bani, e vorba de momentul la care a ajuns copilul tău. «Mai, m-am uitat în cont, iar mi-ai trimis bani». Ok las-o așa și după aia îmi scrie. «Nu-mi mai trimite, doar am salariu» (…) Ino e bine, tocmai a făcut 20 de ani. Are un loc de muncă simpatic și descoperă viața cu ochii unui proaspăt adult. Cu pitica se înțelege incredibil de bine, Namiko e topită după ea. Și invers, desigur”,  a povestit Cabral uimit de gestul lui Inoke.

Inoke este fiica cea mare a lui Cabral din prima sa căsătorie. Prezentatorul TV a fost căsătorit timp de cinci ani cu Luana Ibaka, iar din acest mariaj a rezultat Inoke, de care Cabral este tare mândru.

În urma divorțului celor doi, fata a rămas în grija mamei, iar Cabral a avut mereu grijă să nu îi lipsească nimic. Însă a fost o perioadă în care Inoke a refuzat să vorbească cu tatăl său.

„Fata cea mare este supărată pe mine și nu comunicăm. Nu sunt ce trebuie la casa omului, așteptăm. Știe, a aflat. Este perioada aceea dificilă din viața unei femei”, a scris Cabral la un moment dat pe pagina sa de Facebook.

Cu toate acestea supărarea fetei nu a ținut mult și după trei săptămâni cei doi s-au împăcat.

„A fost supărată 3 săptămâni. Poate de afară se vede cumva… acasă e bine totul”, a scris Cabral pe rețelele de socializare.

 Citește și Andreea Ibacka, anunţ surprinzător despre Cabral. Ce se întâmplă cu prezentatorul după ce s-a retras de la TV