Anunţul momentului pe piaţa media! S-a vândut o celebră televiziune din România

O tranzacţie fără precedent a avut loc pe piaţa media din România. Televiziunea Medika TV a fost cumpărată de Clever Media Network , grupul din care face parte și Prima Tv.

06 oct. 2021, 18:52
Anunţul momentului pe piaţa media! S-a vândut o celebră televiziune din România

Anunţul momentului pe piaţa media! Până în prezent, postul Medika TV i-a aparţinut lui Vlad Pufu,  fost şef al B1 Tv şi actual senator PNL. Potrivit reprezentatului Medika la CNA, motivul pentru care fostul director general adjunct al B1 TV a vâdut proiectul Medika TV este tocmai faptul că acesta a obţinut un nou mandat de senator.

Potrivit paginademedia.ro, Medika TV a fost preluat de Clever Media Network prin firma Diplomatic Digital SRL. În grupul Clever exista deja de mai multă vreme un proiect cu tematică medicală, mai exact Look Medica, program pe care Adrian Tomşa plănuia să îl transforme în post de nişă.

Citeste si Veste uriaşă pentru milioane de români: revine o televiziune legendară. A făcut istorie în anii 2000

Acţionariatul companiei Clever Media Network este împărţit între Adrian Tomşa, acţionar majoritar (90%), şi Maria Nicoară (10%). De cealaltă parte, Diplomatic Digital SRL, cel care operează şi licenţele CineEst, ComedyEst şi Cinemaraton, este deţinută în procent de 100% de către Clever.

Citeste si Demisie la Antena 1! Vedeta părăsește postul TV după 12 ani și se reorientează către online