Anunțul surprinzător făcut de Mihai Bendeac: „Simt tot mai mult nevoia acută de a intra în PSD!”

Mihai Bendeac se apropie de vârsta de 40 de ani și se gândește să facă schimbări în viața sa. Recent, actorul și-a surprins fanii, după ce a dat de înțeles că îi surâde ideea de a intra în politică.

31 ian. 2023, 23:02
Anunțul surprinzător făcut de Mihai Bendeac: „Simt tot mai mult nevoia acută de a intra în PSD!”

După ce a surprins pe toată lumea anul trecut atunci când și-a anunțat demisia de la Antena 1, acolo unde era jurat la iUmor, Mihai Bendeac a făcut un anunț neașteptat pe Instagram.

Citiți și: Adevărul despre relația dintre Doina Teodoru și Mihai Bendeac. Fanii sunt convinși că cei doi au fost iubiți

Mihai Bendeac ia în calcul să intre în politică: „Simt tot mai acut nevoia ori să mă înscriu în PSD, ori să votez cu PSD!”

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Mihai Bendeac (@jurnalul_unui_burlac)

Simpaticul actor este foarte activ pe Instagram, acolo unde împărășește cu admiratorii săi diferite momente din viața sa. În stilul caracteristic, Mihai Bendeac a făcut un anunț înainte să împlinească 40 de ani (n.r. 16 februarie)

„Cu cât se apropie mai mult momentul în care urmează să împlinesc 40 de ani, cu atât spaimele mele, cu atât fricile mele vizavi de ceea ce înseamnă îmbătrânirea (râde)… Am ajuns la vârsta la care într-adevăr sunt daddy, dar vreau să vă asigur că nu sunt și sugar-daddy”, a mărturisit Mihai în clipul postat pe Instagram.

Simpaticul comediant spune că are de gând să aibă activități mai serioase, potrivite vârstei sale.

„M-am trezit de dimineață, m-am dus la chioșc, mi-am luat Formula As, după care am fost la cumpărături, mi-am luat medicamente, acum mă duc să mă văd cu un prieten, că el mai știe ce fac ăștia cu pilonul doi de pensie, ăsta este programul meu. Mă gândesc unde să merg la vară: Voineasa, Moneasa… Și, în același timp, nu știu, se întâmplă o chestie foarte dubioasă, simt tot mai acut nevoia ori să mă înscriu în PSD, ori să votez cu PSD, ceva se întâmplă cu mine. Mă uit așa în jur, bă, nu se mai fac mașinile cum se făceau înainte. Păi când îți luai un Cielo, când îți luai… Deschizi televizorul și nu mai ai la ce să te uiți, păi ce emisiuni frumoase făceam eu, educative”, a mai spus Bendeac.

Citiți și: Mihai Bendeac, mai sincer ca oricând. Actorul a dezvăluit substanța de care a devenit dependent: „Pe parcurs, îți afectează creierul”