Mihai Bendeac, mai sincer ca oricând. Actorul a dezvăluit substanța de care a devenit dependent: „Pe parcurs, îți afectează creierul”

Mihai Bendeac are o carieră de succes în domeniul actoriei. Toată lumea îl știe și îl apreciază pentru talentul și activitatea pe care o desfășoară. Însă, ceea ce nu știu mulți e că actorul a făcut adevărate sacrificii ca să devină unul dintre cei mai buni din domeniu.

30 dec. 2022, 13:43
Mihai Bendeac, mai sincer ca oricând. Actorul a dezvăluit substanța de care a devenit dependent: „Pe parcurs, îți afectează creierul”

Mihai Bendeac a trecut prin multe experiențe ca să ajungă să se bucure de ce trăiește astăzi. Au fost multe nopți nedormite, multe repetiții, mult de învățat și exersat, însă toate sacrificiile au meritat din plin.

Procesul de creație e întotdeauna printre cele mai solicitante etape, a dezvăluit Mihai Bendeac. Și asta pentru că actorul nu doar învață replici pentru a juca un rol, ci se implică mult mai mult de atât. Încearcă să-și înțeleagă personajele interpretate în profunzime, să se documenteze și să le construiască personalitatea și felul în care gândesc de la zero.

Citește și Mihai Bendeac, cuvinte de laudă la adresa lui Fuego. Ce i-a răspuns artistul: „Îmi reuşeşte să fac asta”

Mihai Bendeac, adevărul despre dependențele sale: „Doar așa pot funcționa”

Pentru actorie, Mihai Bendeac a fost întotdeauna în stare de orice. E cea mai mare pasiune a lui, cea care l-a și dus pe culmile succesului și căreia i-a dedicat tot timpul său. Au fost și momente în care și-a sacrificat nopțile și liniștea, dar spune că a meritat din plin. Bendeac le-a mărturisit fanilor săi, în urmă cu ceva vreme, că a devenit dependent de somnifere. Actorul spune că a ajuns în punctul în care viața lui nu mai poate funcționa normal dacă nu le ia.

„De la 22 de ani, eu nu am dormit niciodată fără somnifere. Noapte de noapte și nu din astea, „somn ușor, levănțică”. Xanax, la început. Chestii foarte puternice care, pe parcurs, îți afectează creierul. Nu pot să scriu așa, pe gol. Merge o sticlă de whiskey. Am ajuns într-un punct al depresiei în care timp de multe zile n-am mâncat nimic. După două zile, nu mai putea să merg la baie”, a dezvăluit el.

Citește și O nouă lovitură pentru iUmor după plecarea lui Mihai Bendeac! Cheloo vrea să păresească masa juraților