Anunțul trist făcut de ISU București – Ilfov. Un tânăr pompier a murit subit la doar 32 de ani

ISU București - Ilfov a făcut un anunț trist duminică, 7 mai. Murdeală Bogdan Petre, un pompier în vârstă de 32 de ani, a murit subit.

07 mai 2023, 23:13
Anunțul trist făcut de ISU București – Ilfov. Un tânăr pompier a murit subit la doar 32 de ani
Un pomier de la ISU București - Ilfov a murit subit la doar 32 de ani

ISU București – Ilfov a făcut, în cursul zilei de duminică, 7 mai, un anunț trist. Murdeală Bogdan Petre, un pompier în vârstă de 32 de ani, a plecat la ceruri. Tânărul activa ca șef gardă intervenție-stingere la Detașamentul de Pompieri „Mihai Vodă”.

Anunțul trist al celor de la ISU Bucureși – Ilfov

Bogdan, unul dintre salvatorii de la ISU București – Ilfov, a murit subit. Tânărul era apreciat pentru devotamentul de care a dat dovadă de-a lungul activității sale, acționând mereu ca un profesionist. Representanții ISU B – I au transmis mesajul tragic pe pagina oficială de Facebook.

Citește și: Lumea medicală a mai pierdut un doctor de excepție. A murit ”medicul copiilor”

„Am primit cu tristețe vestea că încă un salvator din familia ISU B-IF, plutonier adjutant Murdeală Bogdan Petre, în vârstă de 32 ani, șef gardă intervenție-stingere la Detaşamentul de Pompieri „Mihai Vodă” ne-a părăsit şi s-a ridicat la ceruri în această dimineață.

Rămâne în amintirea noastră atât ca un pompier devotat şi profesionist, cât și ca un om empatic, tot timpul dispus să îi ajute pe cei dragi.

Adresăm condoleanțe și îi suntem alături familiei îndoliate. Dumnezeu să-l odihnească”, este mesajul transmis de ISU București – Ilfov.

Citește și: A murit Adrian Orza, fostul viceprimar al Timișoarei. Anunţul trist a fost făcut de Nicolae Robu: „Fie ca somnu-i cel de veci să-i fie lin”

Vestea i-a zguduit pe cei care îl cunoșteau pe tânărul pompier. O parte dintre aceștia și-au transmis mesajele de condoleanțe pe rețelele sociale.

„Dumnezeu să te ierte, Bogdan! Nu-mi vine să cred, toți am sperat că poți depăși această situație. Primul incendiu la care am participat, a fost alături de tine… Nu o să te uit niciodată, brav camarad!”/ „Dumnezeu să-l ierte”/ „Condoleanțe familiei greu încercate! Încă un înger plecat prematur și fulgerător la cele veșnice! Dumnezeu să-l ierte!”, au fost o parte dintre mesajele de condoleanțe.