Apă, oțet și bicarbonat de sodiu, combinația-minune care te scapă de o problemă des întâlnită. Vei rămâne surprins

Pune-ți picioarele într-un lighean cu apă, oțet și bicarbonat de sodiu, iar efectul va fi unul uimitor. Vei scăpa de o problemă des întâlnită.

07 sept. 2023, 18:06
Apă, oțet și bicarbonat de sodiu, combinația-minune care te scapă de o problemă des întâlnită. Vei rămâne surprins
Apă, oțet și bicarbonat de sodiu, combinația-minune care te scapă de o problemă des întâlnită. Vei rămâne surprins

Apă, oțet și bicarbonat de sodiu. Pare cea mai simplă combinație dar este, cu adevărat, și cea mai eficientă pentru o problemă cu care ne confruntăm mulți dintre noi. În cele ce urmează îți vom explica în ce fel poți trata această problemă supărătoare. Efectul este unul cu adevărat uimitor care sigur te va surprinde.

Citește și: De ce trebuie să ai mereu un pahar de apă cu bicarbonat de sodiu în frigider. Trucul care te va scăpa de multe probleme

Combinația ideală pentru picioare perfecte: apă, oțet și bicarbonat

Nu ai nevoie decât de un lighean, apă, oțet și bicarbonat de sodiu și vei putea spune „Adio” unei probleme cu care probabil te confruntai de multă vreme. Această soluție simplă, chiar banală, are efecte uimitoare asupra picoarelor tale.

Cu toții știm că bicarbonatul de sodiu este un ingredient foarte uzitat, mai ales într-ale bucătăriei. Totuși, această pudră albă este foarte bună și pentru alte activități, iar în combinație cu alte ingrediente, utilizările ei devin din ce în ce mai multe. Este, de asemenea, un ingredient care acționează eficient și la albirea hainelor, dar poate fi folosit și ca produs de îngrijire și înfrumusețare. În combinație cu apa și oțetul, bicarbonatul de sodiu poate fi foarte util pentru a scăpa de o problemă foarte comună a picioarelor.

Picioarele sunt cele care ne poartă pe cele mai interesante căi ale vieții. Ele trebuie îngrijite corespunzător, astfel încât să nu ne lase la greu, când avem cea mai mare nevoie de ele. Tălpile picioarelor sunt cele mai afectate de drumuri și încălțăminte, așa că necesită multă griă, mai ales pe timp de frig. Pentru a scăpa de pielea dură și de mirosurile neplăcute, poți folosi o combinație de bicarbonat de sodiu, oțet și apă. Bicarbonatul de sodiu este foarte eficient ca balsam de piele. Te ajută să îndepărtezi ușor pielea uscată, iar în urmă vei avea o piele fină și catifelată cu care te vei mândri.

Pentru a obține această combinație, trebuie să amesteci un sfert de cană de bicarbonat de sodiu cu o optime de cană de oțet și 6 căni de apă caldă. Trebuie să stai cu picioarele în acest amestec timp de 20 de minute. După aceea, poți folosi o piatră ponce pentru îndepărtarea pielii uscate și descuamate. La final, aplică o cremă hidratantă, notează ouroilyhouse.com.

În plus, dacă stai cu picioarele în apa care conține bicarbonat de sodiu, poți scăpa și de mâncărimile de la nivelul picioarelor. Este, totodată, o metodă de relaxare și detoxifiere după o zi grea, în care ai stat foarte mult în picioare sau ai făcut multe drumuri. Poți adăuga și uleiuri esențiale sau plante în apa în care vei sta cu picioarele, asta pentru ca experiența ta de relaxare să fie completă.

Citește și: Amestecă ulei de ricin cu bicarbonat de sodiu. Trucuri – minune pentru ritualul de îngrijire la care apelează majoritatea femeilor