Apar noi detalii despre accidentul provocat de Culiță Sterp. Manelistul s-a ascuns de polițiști într-o toaletă ecologică. Ce a făcut înainte de accident, s-a aflat tot

Apar noi detalii în scandalul în care e implicat Culiță Sterp. Manelistul a fost reținut, joi, de polițiști după ce a fost prins beat la volan și a fugit de la locul accidentului pe care l-a produs în Cluj-Napoca.

18 nov. 2022, 11:20
Apar noi detalii despre accidentul provocat de Culiță Sterp. Manelistul s-a ascuns de polițiști într-o toaletă ecologică. Ce a făcut înainte de accident, s-a aflat tot

Înainte de producerea accidentului, Culiță Sterp a fost surprins de radar pe o șosea din Cluj-Napoca, conducând cu 96 km/h.

Culiță Sterp s-a urcat la volan fiind sub influența băuturilor alcoolice, iar agenții de la rutieră i-au făcut semnale să se oprească. Nu i-a luat în seamă și și-a continuat drumul cu viteză. Câteva momente mai târziu a avut loc accidentul. La scurt timp după accidentul care a avut loc la ora 2.00, manelistul a intrat pe interzis, a parcat mașina, a sărit gardul unui șantier și apoi s-a ascuns într-o toaletă ecologică.

Polițiștii l-au găsit și l-au testat cu etilotestul: avea o alcoolemie de 0,41 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat, sub limita de la care se deschide dosar penal.

Șoferul pe care l-a accidentat Culiță Sterp a fost transportat la spital și a avut nevoie de investigații de specialitate.

Citește și S-a descoperit! Cine era femeia cu care se afla în mașină Culiță Sterp în momentul în care a provocat accidentul din Cluj-Napoca

Ce a făcut Culiță Sterp chiar înainte de accident

Cu doar o zi înainte de accident, Culiță Sterp a făcut un video pe Tik Tok, în timp ce conducea și cânta, lucru complet interzis la volan. Platforma a reacționat imediat și a catalogat acel videoclip drept periculos, precizând acest aspect înainte ca cineva să îl vizualizeze.

Cum a reacționat familia manelistului după accident

Daniela Iliescu, logodnica manelistului, a spus că acesta e bine și le-a mulțumit celor care îl susțin. ”Le mulțumesc oamenilor care chiar sunt alături de familia noastră, care știu prin ce perioadă stresantă trec (cu noul brand), care trebuia să fie una mai frumoasă, dar Dumnezeu știe ce lecții avem de învățat și de ce ne pune la încercare. Îi mai mulțumesc lui Dumnezeu că totul este bine, lucrurile materiale oricum nu au contat și nu vor conta vreodată pentru noi”, a fost mesajul postat de aceasta.

La rândul său, Iancu Sterp, fratele artistului, a avut o primă reacție. Sportivul a publicat un fragment dintr-o piesă cântată de Culiță Sterp, iar versurile refrenului sunt cu subînțeles: „Campionii nu mor niciodată!”.

Citește și Iancu Sterp, prima reacție după ce Culiță Sterp s-a urcat beat la volan și a produs un accident. Gestul neașteptat făcut de sportiv