Constantin Enceanu, în lacrimi de ziua lui Petrică Mîţu Stoian. Gestul făcut în memoria regretatului artist

Constantin Enceanu, în lacrimi de ziua lui Petrică Mîţu Stoian. De Sfinţii Apostoli Petru şi Pavel, artistul şi-a amintit de bunul său prieten, care s-a stins din viaţă anul trecut. Chiar în ziua sărbătorii, Enceanu a fost acasă la tovarăşul său.

30 iun. 2022, 15:46
Constantin Enceanu, în lacrimi de ziua lui Petrică Mîţu Stoian. Gestul făcut în memoria regretatului artist
Constantin Enceanu, în lacrimi de ziua lui Petrică Mîţu Stoian

Constantin Enceanu, în lacrimi de ziua lui Petrică Mîţu Stoian. Prima sarbatoare la care Constantin Enceanu nu a putut să-i mai ureze bunului său prieten la mulţi ani. De Sf. Petru şi Pavel, artistul s-a trezit cu gândul că-l va suna pe tovarăşul său, în schimb, i-a dedicat o postare emoţionantă pe contul lui de socializare.

Citeşte şi: Cât costă un meniu la restaurantul lui Constantin Enceanu: „S-au scumpit toate, ne obligă situația să creștem și noi prețurile”

Constantin Enceanu, în lacrimi de ziua lui Petrică Mîţu Stoian

Asta am simtit! Am tot stat sa ma gandesc, sa postez, sa nu postez, iar interiorul mi-a dictat: sa fac ceea ce mi-a gandit sufletul. Am vrut sa-l sun la primele ore ale diminetii, sa-i zic la multi ani si sa mai povestim.

Dar subconstientul meu mi-a zis: il suni degeaba pentru ca n-o sa-ti raspunda la telefon. Pastrez numarul lui de telefon, mesajele, le pastrez cat oi fi pe pamantul asta. O prietenie intre noi, mai rar intre artisti. O prietenie sincera, adevarata!

Ieri am trecut pe la casa in care a trait ultimii 20 ani, in Craiova, la dl prof Gusman. Fara sa ma gandesc ca azi e Sf Petru si Pavel, l-am sunat pe Gusman si i-am zis ca trec ca nu ne-am mai vazut de la pomana de 6 luni.

Pregatea pentru parastas peste si coliva, am mancat cu pofta si am stat doua ore la povesti, cum am sarbatorit anul trecut, cum ne-am adunat 80 de persoane. Si zicea dl profesor: uite cum era anul trecut si cum e acum.

Au doua fotografii mari in living, si Mitu si dna Gusman, cu privirea aia calda parca simteam ca se bucura ca am venit acolo in casa, am avut o strangere de inima. Prezenta mea si a familiei mele la ei in casa era o mare bucurie. Il simteam ca s-a bucurat si spune ca nu l-am uitat si trec pe la el.

Ma crezi ca am lacrimi in ochi? Cat am putut sa plang, oarecum L-am invinuit pe Dumnezeu ca l-a luat. Si cineva mi-a zis: nu trebuia s-o faceti, pentru ca Dumnezeu stie mai bine ce face! Am simtit ca n-am facut bine”, a declarat Constantin Enceanu pentru Star Popular.

Doru Gusman a organizat toate parastasele pentru Petrică Mîţu Stoian şi toţi invitaţii au rămas impresionaţi de modul în care s-a implicat. „O face din dragoste, imi si spunea: cum sa nu fac eu pentru omul asta, pentru mine a fost ca un adevarat frate, atat de bine m-am inteles cu el, atat de frumos ne-am trait viata aici. Sunt zile in care merge de doua ori pe zi la cimitir, zilnic merge.”, a mai spus Constantin Enceanu.