Apariție incendiară în serialul „Clanul”! Marius Elisei a ajuns pe platoul de filmare și a livrat cele mai savuroase replici

Serialul „Clanul” a cucerit publicul încă de la primul episod. Fanii deja așteaptă cu sufletul la gură un nou sezon. Pe platourile de filmare a avut loc o apariție spectacol. Marius Elisei a primit un rol și a avut și câteva replici savuroase.

26 apr. 2023, 18:10
Apariție incendiară în serialul „Clanul”! Marius Elisei a ajuns pe platoul de filmare și a livrat cele mai savuroase replici

ProTv a reușit să rupă audiențele, odată cu lansarea serialului „Clanul”, care la scurt timp a devenit unul dintre cele mai urmărite seriale din România. Dat fiind că publicul a avut o reacție atât de bună, producătorii au decis continuarea producției, iar filmările pentru sezonul al doilea au fost deja finalizate. Telespectatorii deja visează la cel de-al treilea sezon. Spre surprinderea toturor pe platourile de filmare și-a făcut apariția și Marius Elisei, care a exersat și „rolul” de actor și a livrat și o serie de replici savuroase. Cu toate acestea, Elisei a mărturisit că a fost mai greu decât ar fi crezut.

Citește și: De la ce se ceartă cel mai des Șerban Pavlu cu soția sa: „Nu mă menajează niciodată!”

„Nu mă așteptam să fie chiar atât de greu să realizezi niște cadre, experiența a fost bombă!”, a dezvăluit acesta la final.

Acesta a subliniat totuși că a fost o experiență cu totul aparte și, mai mult de atât, Marius Elisei le-a recomandat actorilor să își aplece mai mult atenția asupra platformei TikTok.

„A fost o experiență unică. Fiind actori, au ceva în plus. I-ar ajuta foarte mult să creeze content.”, a mai spus Elisei.

Marius Elisei se susține din TikTok

După cum puteți să bănuiți, nu este vorba despre fostul partener de viață al Oanei Roman. Este vorba despre unul dintre cei mai cunoscuți TikTokeri de la noi din țară, care este originar din Zalău. Activitatea sa de pe platforma de socializare a atras atenția multor oameni, strângând milioane de vizualizări și de like-uri. Acesta a fost invitat în prealabil la unul dintre cele mai faimoase show-uri de televiziune, „Chefi la cuțite”, unde a făcut spectacol, dansând cu Gina Pistol. Acesta este și un tătic implicat și, mai mult, este activist al cauzelor copiilor cu probleme.

Marius Elisei a dezvăluit că din munca de influencer câștigă destul de bine, cu toate că se concurează cu alți influenceri din țară. Totuși, Elisei a mărturisit că nu depășește mai mult de 11.000 de euro. Acesta nu se întreține din banii încasați pentru cadourile primite pe parcursul live-urilor de pe TikTok, ci a semnat contracte de colaborare cu anumite branduri pe care le reprezintă în mediul online.

„Totul a început într-o joacă. A venit pandemia și, efectiv, n-am avut ce face. Am zis: ce-ar fi să fac niște content, pentru că îmi place să creez. Am zis să pun în aplicare chestia asta și am văzut că începe să rupă pe TikTok, m-am ținut până acum și chiar îmi place ceea ce fac. În viața de zi cu zi doar asta fac. Creez content, creez videoclipuri. Când am o zi mai proastă, fac niște chestii mai ușoare. Uneori fac lucruri mai complicate, dar știu că acele clipuri vor prinde și vor rupe. Fiecare se regăsește în ce fac. Când faci videoclipuri, e important să te gândești la toată lumea, să nu jignești pe nimeni, să fie totul clean. Îmi place să le provoc o emoție, o stare oamenilor, mai ales dacă au o zi proastă”, a declarat Marius Elisei, în exclusivitate pentru Fanatik.

Citește și: Serghei Mizil, reacție după ce #REZIST a cerut închiderea România TV: „E exact ceea ce au făcut bolșevicii! Ar trebui un front comun al tuturor televiziunilor!”