Apariţie inedită a unui bărbat la propria nuntă: ginerică şi-a făcut apariţie într-un sicriu sub privirile şocate ale nuntaşilor. VIDEO

Cu toţi vrem ca nunta noastră să fie un moment unic, de care să ne aducem aminte tot restul vieţii. Asta şi-a dorit şi un american care a avut o idee unică şi macabră în acelaşi timp.

15 nov. 2022, 23:36
Apariţie inedită a unui bărbat la propria nuntă: ginerică şi-a făcut apariţie într-un sicriu sub privirile şocate ale nuntaşilor. VIDEO

Bărbatul şi-a făcut apariţia la propria nuntă într-un sicriu. Videoclipul inedit filmat la nuntă a ajuns viral pe rețelele de socializare şi a adunat peste 6,8 milioane de vizualizări. În imaginile considerate controversate de către internauți, invitații la eveniment îl conduc pe mire către altar într-un sicriu închis.

Apariţie inedită a unui bărbat la propria nuntă: a apărut în sicriu

După ce unul dintre invitaţii la nuntă a filmat nunta neobişnuită şi a postat-o online, clipul a devenit viral pe TikTok, oamenii punând la îndoială alegerea ciudată a mirelui: „Este o înmormântare? Nu, aşa a decis prietena mea să meargă la altar”. Videoclipul surprinde momentul în care mai mulți invitați prezenți la o nuntă scot un sicriu dintr-o mașină și îl conduc către locul în care urma să fie oficiată ceremonia. Din sicriu iese chiar mirele.

Citeste si Nuntă inedită în Grecia! Un cuplu s-a căsătorit sub apă, iar invitații au făcut zile întregi cursuri de scufundare ca să poată fi prezenți

Alegerea sa discutabilă nu a fost explicată până acum, iar reacţia miresei nu a fost înregistrată, însă scurtul videoclip a stârnit controverse.

Citeste si Motivul pentru care o femeie a renunţat la hârtie igienică. Ce foloseşte acum

Mireasă în coşciug tras de motocicletă

Apariţia în sicriu la nuntă nu este, totuşi, unică. În 2015, o mireasă de 58 de ani a reușit să devină un soi de vedetă pe internet după ce a apărut la propria sa nuntă într-un coșciug tras de o motocicletă.

Este, pe scurt, povestea femeii care și-a dorit să aibă o apariție de neuitat. Și așa a fost! Atât invitații, dar mai ales mirele au rămas șocați atunci când au văzut cortegiul funerar. Jenny nu a avut nicio teamă în a sta întinsă, cu ochii închiși în sicriu, spunând că a apelat la acest gest pentru fratele său, dar și pentru ca nunta ei să fie altfel.

Am vrut doar să fie ceva diferit. În loc să apar pe o caleaşcă trasă de cai, m-am gândit să vin într-un coşciug. Soţul meu a fost puţin surprins, dar până la urmă a acceptat ideea”, a povestit mireasa.

Jenny a mărturisit că şi-a dorit o sosire şocantă în onoarea fratelui ei, care a suferit un infarct şi se recupera acasă. „Eu şi fratele meu avem o relaţie specială şi îmi pare bine că am putut să fac ceva pentru el. I-a plăcut şi mi-a spus că i-am făcut ziua mai frumoasă”, a mai spus Jenny.