Apariție inedită! În ce ipostaze a apărut Alina Sorescu după divorțul de Alexandru Ciucu

Alina Sorescu își găsește uneori alinarea chiar în lucrurile pe care a reușit să le transforme din hobby în meserie. Cu toate că a trecut recent printr-un divorț, aceasta reușește să rămână cu zâmbetul pe buze.

07 apr. 2023, 08:45

Alina Sorescu a trecut recent printr-un divorț și s-a trezit în postura de mamă singură, însă reușește să arate că este cu adevărat o femeie puternică. Aceasta nu se dă bătută nicio secundă și duce la capăt orice are de făcut cu zâmbetul pe buze. Solista a demonstrat tuturor că indiferent de problemele cu care se confruntă nu este dispusă să cedeze.

Citește și: Bombă în showbiz! Alina Sorescu și Alexandru Ciucu nu sunt încă divorţaţi: „Nu cred că e cazul să ne spălăm rufele în public”

Alina Sorescu își găsește uneori alinarea chiar în lucrurile pe care a reușit să le transforme din hobby în meserie, aceasta protejându-se emoțional atunci când: filmează, cântă, compune, înregistrează de multe ori cu Mihai Alexandru, sau lucrează cu elevii ei numiți și „Picii lui Soreasca”. Recent a lansat o nouă piesă, pentru care a filmat și un videoclip. Apariția artistei este de zile mari!

Alina Sorescu a postat pe rețelele de socializare videoclipul pentru noua melodie, alături de care a transmis și un mesaj.

„Orice ar fi, în viață să-ți găsești puterea să zâmbești! Am lansat Schimb de zâmbete și sper să vă placă noul videoclip”, a comentat Alina.

Artista reușește să se mențină pe linia de plutire și să fie optimistă, cu toate că problemele iscate de divorțul de Alexandru Ciucu ar fi putut să o copleșească. Melodia pe care a lansat-o se numește „Schimb de zâmbete” și vorbește tocmai despre puterea tipic feminină care ne ajută să trecem peste obstacole. Muzica și textul noii sale melodii au fost făcute de Edward Sanda și Vijay. Videoclipul a fost regizat de San, DoP Alexandru Mureșan și produs de Arkomo.

După momentele sfâșietoare în care Alexandru Ciucu a mers să le ia pe Carolina și pe Raisa pentru prima dată, Alina Sorescu, a mărturisit în emisiunea „Vorbește lumea” că nu este deloc ușoară pentru ea perioada prin care trece acum.

„Viața de mamă te învață să te descurci în foarte multe ipostaze și nici nu știi câtă energie aia. (…) Când ai plâns ultima oară? Cred că a văzut toată lumea, e o perioadă delicată în viața mea. Și plâng, evident. Când plâng fetițele, plâng și eu. A fost și filmat și s-a văzut fizic care a fost reacția. Nu vorbim aici despre relația dintre noi. Vorbim despre schimbarea din viața fetițelor. E o situație grea pentru ele și de asta îmi e și mie greu”, a declarat Alina Sorescu.

Citește și: Alina Sorescu rupe tăcerea după divorţul de Alexandru Ciucu: „Situația e departe de a se fi terminat. Treburile acestea sunt așa infantile”. Cine e bărbatul care îi alină suferinţele